Wallpapers pentru rezoluţia actuală, cu Bing Images

LPe langa faptul ca este un motor de cautare eficient, printre multe alte servicii, Bing ne ofera si posibilitatea de a descarca Wallpapers -(fonduri desktop)- pentru rezolutia utilizata de monitorul. In acest mod, nu vom mai fi nevoiti sa descarcam o arhiva ce contine diverse fonduri pentru diverse rezolutii. Unii vor spune ca nu ii deranjeaza sa faca acest lucru, insa pentru multe persoane, acesta solutie le permite sa aiba un peisaj clar pe fondul ecranului. De ce ?!? Deoarece aceste ultime persoane nici nu stiau pana acum ca desktop-ul are „o rezolutie anumita”, ori pur si simplu nu stiu cum sa o afle.

Ok, cum cautam si descarcam fonduri HD folosind Bing Images pentru rezolutia utilizata de calculatorul nostru ?!?

Pasii ce trebuiesc urmati:

Pentru inceput, intram in Bing Images -> Click Aici. Scriem cuvantul  apropiat peisajului sau imaginii ce vrem sa o utilizam precum fond, apasam pe lupa de cautare dupa care pe facem click pe optiunea „Wallpaper” aflata in lista din partea stanga a acestuia:

2-Wallpapers-HD-cu-Bing-ImagesDupa ce am realizat pasii indicati mai sus, atunci cand vedem un peisaj care sa ne placa, facem click pe el; automat, Bing Images va detecta rezolutia noastra si ne va propune sa descarcam imaginea corespunzatoare. Pentru descarcare, facem click pe „full size” (indicat de sageata):

3-Wallpapers-HD-cu-Bing-Images1Dupa ce am facut click pe „full size” si a fost afisata imaginea, facem click dreapta pe aceasta si din lista care se deschide alegem optiunea care ne permite sa configuram acea imagine precum fond de desktop (set as background).

Asta a fost tot. Sper ca toata lumea a inteles cum sta treaba cu configurarea unui fond placut, si cum putem evita un fond obositor ocupat de o imagine ce se repeta la nesfarsit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.