O alternativă perfectă pentru iTunes

Melomanii vor fi mereu în căutare de noutăți muzicale și de ce nu, de noi programe de gestionare al propriilor albumelor muzicale. O alternativă la unul dintre cele mai cunoscute programe de acest gen, iTunes, ar putea fi MusicBee, un program gratuit care poate fi rulat și în versiune portabilă.

Interfața sa este tipică acestor gen de programe, panoul de navigare conținând elementele de care avem nevoie în gestionarea albumelor proprii, sau navigarea directă în diverse portaluri muzicale.

alternativa pentru iTunes

Serviciile Internet și blogurile MP3 pot fi de ajutor în descoperirea noutăților muzicale, cât și posibilitatea adăugării albumelor din calculator în biblioteca muzicală. Crearea de playlist-uri personalizate este deosebit de simplă, selectarea track-urilor, posibilitatea de streaming nelipsind din opțiuni.

Mult apreciatul portal YouTube nu avea cum să lipsească din opțiunile serviciilor Internet, accesarea sa făcându-se direct din interfața MusicBee, cu posibilitatea filtrării căutării de conținut media. Pentru ca opțiunile să fie complete, programul oferă funcție de ripuire CD, sau inscripționare discuri cu muzica preferată.

Posibilitățile de personalizare ale interfeței cu numeroase skin-uri, opțiunile de redare, aplicare de efecte, cât și opțiunile de ajustare a calității redării prin utilizarea unui egalizator grafic, fac din MusicBee preferatul multor melomani. De asemenea, nu trebuie neglijată posibilitatea integrării de plugin-uri pentru îmbunătățirea funcționalității programului.

 Download Music Bee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.