Program de descărcat muzică și video de pe siteuri ca YouTube, Trilulilu și altele

Programul de care vorbim astăzi este făcut de un român, Ovidiu Nițan, cel care a făcut și TV-MAXE; program cu care putem viziona posturile TV românești pe Ubuntu și pe alte distribuții de Linux.

Pymaxe este un program open-source, ușor de utilizat, cu care putem descărca muzică, video sau albume de pe site-uri de media-sharing cum ar fi Youtube, Trilulilu sau 4shared. Ne permite să ascultăm melodiile înainte să le descărcăm, să descărcăm mai multe melodii simultan, să descărcăm albume foarte ușor și să convertim videoclipurile descărcate în cele mai populare formate video sau audio.

Chiar dacă programul este disponibil și în versiune portabilă, eu vă recomand să optați pentru instalarea sa. În cazul meu, versiunea portabilă se blochează la splash-screen și așa rămâne, trebuie sa îl închid manual din Task Manager.

Să lăsăm versiunea portabilă în pace, și să încercăm installer-ul. Instalarea este una simplă, cu o mică observație: Să nu uităm să de-bifăm Oferta Specială cu cele trei căsuțe pentru a nu ne trezi cu adware instalat și pagina de start din browsere schimbată.

installpymaxe

La finalul instalării se pare că cere și un restart; restart pe care eu nu i l-am dat momentan și observ că totul a decurs normal și pot folosi programul.

Iată acum și interfața programului, de altfel foarte simplă și intuitivă.

interfatapymaxe

Sus avem căsuța de căutare, iar în stânga ei un drop-down cu filtre pentru a căuta doar melodii, doar clipuri video, doar albume sau cum vine el default să caute de toate. După ce am găsit ceea ce ne interesa putem de jos să îi dăm un Preview pentru a asculta sau viziona clipul respectiv fără a-l descărca și dacă ne place și vrem să îl descărcăm, un click pe butonul Download sau click drepta pe rezultatul dorit și Download to…

Pymaxe poate fi folosit atât pe Windows cât și pe Linux.

Download Pymaxe

6 Comentarii

  1. Pentru a descarca muzica audio si video foloseam ptr. Trilulilu,trilulilu downloader iar ptr.youtube freemake downloader.
    M-am bucurat de Pimaxe ca voi putea rezolva problema cu downloaderul de pe cele 2 sire-uri dar dupa test mi-am dat seama ca cu Pimaxe nu poti descarca de pe trilulilu(de pe playlistul meu).In schimb merge perfect pe youtube!Va rog un program chiar cu licenta pentru a descarca muzica,filme,etc de pe mai multe site-uri si daca se poate cu converter. Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.