AllDup: program gratuit de sters dublurile din calculator

Fac eu ce fac si mereu ma pricopsesc cu cateva dubluri „din oficiu” pe Hard Disk si imi dau seama de asta ori de cate ori vad ca apare globul ce ma avertizeaza ca mai am putin spatiu liber in partia „X”. Convins ca e imposibil sa nu fii descarcat de pe Internet aceeasi melodie in albume diferite, realizez cu AllDup, o scanare completa pentru a localiza acele fisiere ce ocupa fara nici un sens spatiu util pe discul rigid:

1-AllDup-Program-de-sters-dublurileAllDup este un program gratuit de sters dublurile din calculator pe care am inceput sa-l folosesc in urma cu aproximativ doua luni si de rezultatele caruia sunt mult mai multumit decat ceea ce-mi oferea favoritul meu anterior, Duplicate File Finder. In prima fereastra a sa dispunem de un asistent de cautare caruia trebuie sa-i indicam partitiile, in care acesta va trebui sa scaneze si tot in acest loc vom indica si criteriile de comparare a dublurilor. Exemplu: putem indica programului sa detecteze dublurile in functie de nume, marime, extensie sau continut. Dupa ce scanarea a fost completata, AllDup ne va afisa o lista cu dublurile localizate indicandu-ne locul in care acestea sunt stocate, numarul total de clone, data ultimei modificari, etc.

Spre diferenta de alte programe de sters dublurile, AllDup ne ofera posibilitatea de a sterge automat toate dublurile existente, pastrand un singur fisier. Pentru a evita pierderi provocate de stergeri accidentale, AllDup va muta dublurile sterse in folderul AllDupBackup pe care-l va crea la prima rulare in partitia scanata. (Ex: daca scanam partitia „D” in cautare de dubluri, folderul AllDupBackup va fi creat in aceasta). Bineinteles ca stergem definitiv (shift+del) elementele din acest folder, insa doar dupa ce am verificat ca n-am eliminat ce nu trebuia.

   Download AllDup


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.