Antivirusul Gratuit Microsoft Security Essentials 2 dispune de Beta

Antivirusul Gratuit Microsoft Security Essentials 2 dispune de Beta si poate fi probat de toti cei care folosesc un sistem de operare Windows. Cat despre modul sau de functionare -stiu ca multi vor avea multe de comentat- nu pot spune decat ca sunt foarte multumit. Nu sunt genul de utilizator ce viziteaza site-uri dubioase nici unul care sa faca click pe primul link primit prin messenger si probabil, din acest motiv, de cand prima sa versiune a devenit antivirusul principal in calculatorul meu, nu am avut motive sa ma plang.

1-Microsoft Security EssentialsEu personal, cred ca Microsoft Security Essentials este una din putinele optiuni interesante la care putem apela atunci cand cautam un antivirus gratuit capabil sa se integreze cu Windows Firewall, sa ofere protectie impotriva atacurilor provenite din pagini Web, si care, sa inspectioneze reteaua din care face parte calculatorul nostru pentru a ne mentine in siguranta integritatea sistemului informatic.

2-microsoft-security-essentials-5

Pentru a putea proba aceasta versiune beta va trebui sa ne inregistram in Microsoft Connect dupa care, vom avea acces spre link-urile specifice versiunii sistemului de operare utilizat. Totusi, daca vi se pare costisitor, puteti utiliza link-urile MediaFire puse la dispozitia voastra de Ghacks.

2 Comentarii

  1. supr tare frate cum l-am instalat a si gasit pe pc.meu 3 virusi si 2 trajan .si inainte aveam kasperesky 2010 si cu licenta .asta este super bun

  2. supr tare frate cum l-am instalat a si gasit pe pc.meu 3 virusi si 2 trajan .si inainte aveam kasperesky 2010 si cu licenta .asta este super bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.