Antivirusul nu functioneaza ?!? Incearca System Sweeper

Microsoft a lansat azi Microsoft Standalone System Sweeper Beta, o aplicatie bazata pe Security Essentials care promite ca ne ajuta sa eliminam malware si rootkits din calculatorul nostru. Sa nu intelegeti gresit, nu e vorba despre un antivirus complet ci numai un antidot.

Microsoft Standalone System Sweeper Tool

Cu alte cuvinte, Microsoft Standalone System Sweeper Beta a fost creat pentru a ne ajuta sa dezinfectam calculatorul atunci cand antivirusul instalat „nu vrea sa ruleze”, nu poate dezinfecta sistemul ori omite fara voia noastra anumite locatii.


De altfel, acesta este si motivul datorita caruia aplicatia a fost conceputa pentru a fi rulata doar de pe un mediu extern (CD, DVD sau stick USB); e mult mai usor sa dezinfectezi un calculator, atunci cand sistemul de operare nu ruleaza.

Chiar daca aveti calculatorul OK si antivirusul functioneaza fara probleme, va recomand sa va creati un Live CD cu Microsoft Standalone System Sweeper pentru a-l avea la indemana atunci cand nu aveti acces la sistem (nu se stie niciodata ce ne rezerva ziua de maine).

Update în 02.12.2015 – Instrumentul a fost eliminat de către Microsoft.

4 Comentarii

  1. buna Cristian, sunt Andrei.

    Am o problema. Am un stick  Corsair Survivor de 8GB si de o saptamana , nu mai pot sa sterg nicim de pe el si nici nu pot sa il formatez deoarece scrie  „The disk is write protect ” , mentionez ca mai am si un mp3 player de 1GB si la fel face. Ca sa vad care este problema m-am dus de curiozitate la un magazin si am cumparat un stick de 2GB si la el na face aceste figuri. Va rog ajutatima ca am date importante pe Corsair 

    Ma poti ajuta ca  sunt disperat.

  2. salut cristian,

    am incercat si am pus acest sistem pe un stick si cand am butat de pe el mi-a dat o eroare la pornirea lui.

    ce poate fi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.