Program gratuit de convertit filme si muzica | Oxelon Media Converter

Nu este chiar foarte usor sa gasesti un program de convertit filme si muzica multi-format pentru a nu fi nevoit sa instalezi mai mult decat o astfel de aplicatie, fiecare pentru un dispozitiv multimedia aparte (telefonul mobil, MP4 Player, PSP, Nintendo DS, etc). Dar daca mai pui la socoteala si ca vizam un conversor multimedia gratuit, lucrurile se complica si mai mult, sau poate ca nu…

Oxelon Media Converter, conversor multimedia multi-format


Program de convertit filme si muzica | Oxelon Media Converter

Oxelon Media Converter este un conversor multimedia gratuit, multi-format, capabil sa realizeze conversia simultana a diverse fisiere video (filme) si audio (melodii) intre cateva zeci de formate. Si vestile bune nu se termina aici, Oxelon, din punctul de vedere al celor mai multe persoane care l-au folosit si/sau inca il mai folosesc, e cel mai rapid soft din categoria sa si nu e de mirare, daca tinem cont de faptul ca este compatibil cu Direct Stream.

Integrarea sa in Windows Explorer este mult mai buna decat mi-am imaginat in momentul in care am aflat de el si mi-am dat seama de asta cand am facut click-dreapta pe un fisier video pentru a-l copia. Surpriza !!! A aparut un meniu de conversie discret ce-i apartine. De altfel cred ca Oxelon Media Converter este singurul care se integreaza atat de bine nu doar in Windows Explorer ci si in sistemul de operare.

Nicio padure nu-i fara uscaturi… iar Oxelon Media Converter nu face exceptie: la inchiderea sa acesta isi acceseaza pagina Web oficiala. Din fericire insa, selectand caseta „Do not open Oxelon Web page after exit„, in „Settings„, dezactivam singura caracteristica fara sens a aplicatiei.

Si fiindca vor fi persoane care-i vor gasi cu siguranta un nod in papura acestui program de convertit filme si muzica pentru a nu-l folosi, in cazul in care Oxelon Media Converter nu va convinge suficient incat sa-l pastrati, nu uitati ca Freemake Video Converter, Handbrake si Aero Converter sunt bune alternative, in ciuda faptului ca lasa putin de dorit in unele aspecte…

Download Oxelon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.