Aplicatie gratuita de mentenanta si optimizare a sistemului

Cu trecerea timpului, sistemele de operare Windows isi pierd din performanta avuta imediat dupa instalare si revitalizarea lor devine in cele mai multe cazuri o misiune aproape imposibil de indeplinit. Chiar si asa, cu totii ne dorim un calculator care sa functioneze la randament maxim, fara a fi nevoiti sa formatam. Din fericire, foarte multe companii creatoare de software, constientizeaza acest fapt si drept dovada, pe zi ce trece apar noi aplicatii de mentenanta si optimizare a sistemelor de operare Windows, care de care mai rapide si mai eficiente.

Comodo System Cleaner, aplicatie gratuita de mentenanta si optimizare a sistemului


Comodo System Cleaner

Chiar daca trebuie sa fiu sincer si sa recunosc faptul ca CCleaner este softul de curatare a sistemului (fisiere temporare, registrii, etc.),  care nu lipseste niciodata din calculatorul meu, Comodo System Cleaner este o solutie ce merita tinuta cont in cazul in care cautam altceva decat ceea ce ne ofera solutia provenita de la Piriform.

De ce spun asta ? Deoarece Comodo System Cleaner include unelte cu care putem curata registrii, fisierele temporare, istoricul de navigare pe Internet, sterge permanent acele date si documente a caror instrainare dorim sa o evitam sub orice forma (conturi, parole, etc.).

Comodo System Cleaner - PC curat

Dupa cum veti vedea imediat dupa instalarea sa, Comodo System Cleaner acopera majoritatea necesitatilor in ceea ce priveste curatarea sistemului si mentinerea lui in conditii optime functionarii. Mai mult de atat, acesta dispune de un sistem de backup care genereaza automat un punct de restaurare, ce contine date referitoare la starea sistemului inaintea realizarii procedurilor de optimizare, in scopul readucerii sistemului la un stagiu anterior, in cazul in care datorita curatarii acesta nu porneste ori functiile si/sau caracteristicile sale au fost afectate.


Comodo System Cleaner - Instrumente

Comodo System Cleaner permite realizarea unei analize complete a registrilor pentru a detecta care sunt item-urile ce pot fi eliminate, cu scopul de a imbunatati randamentului sistemului, fara afectarea realizarii sarcinilor de rutina ale utilizatorului.

In concluzie, avem in fata o solutie gratuita de mentenanta si curatare suficient de completa, incat sa poata rivaliza cu consacrati ai sectorului (ex: CCleaner, TuneUp Utilities, etc.), cea mai rapida dintre toate, din punctul meu de vedere.

Ce pot sa va mai spun… descarcati, instalati si probati Comodo System Cleaner apoi reveniti cu pareri. Chiar sunt curios sa aflu cum vi se par !

7 Comentarii

  1. ccleaner are tot ce are acest soft, plus alte cateva optiuni:)…  solutia propusa de voi e un soi de hibrid intre ccleaner si tuneup utilities, dar mai mult la modul vizual. asta pentru ca ccleaner are optiunile aranjate altfel. in rest, care e diferenta la viteza? (fata de tuneup, da! caci tuneup devine enervant de lenes cateodata)… si totusi, ccleaner e de preferat, pentru ca are mai multe optiuni si e foarte stabil:P

  2. salut, te rog ajuta-ma sa descarc acest program cccleaner caci tot incerc sa il descarc insa ma trimite mereu in paginile tale. am incredere intr-un expert ca tine datorita explicatiilor date despre acest program vreau sa-l descarc. sper ca e gratuit, nu ? multumesc anticipat

  3. omule, te rog, te rog, te rog. ajuta-ma sa instalez de pe net un windows 7 sau care merge el cit de cit mai bine. am o saptamina si ceva de cind ma chinui sa-l iau. ma tot trimite de la o pagina la alta. m-am luat pas cu pas si de pe un tutorial video insa la fel se intimpla. te rog

  4. nu mai spun ca pc-ul meu merge sa decarce o pagina intr-o juma de ora ba chiar mai mult
    nu stiu ce sa-i mai fac
    am descarcat si ccleaner si nimc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.