Backup pentru Windows Mail cu Windows Mail Saver

Din diferite motive, trebuie să reinstalăm sistemul de operare, pierzând astfel toate datele și programele instalate pe partiția respectivă, dacă nu am creat o copie de rezervă a sistemului. Dacă printre programele respective se numără și clientul Windows Mail și dorim să păstrăm mesajele primite în contul personal de mail, avem posibilitatea de a crea un backup al datelor și restaurarea lor în noul sistem de operare instalat.

Windows Mail Saver este un astfel de program care poate fi de ajutor în recuperarea mesajelor din contu de mail. Interfața programului este simplă, programul neavând alte opțiuni decât cele din panoul stâng, respectiv Backup, Restore și Scheduler.

Windows Mail Saver

Elementele selectate în câmpul Source vor fi recuperate într-un fișier comprimat sau nu, în locația dorită, având posibilitatea de a-l proteja cu o parolă, pentru siguranța datelor conținute. În cazul restaurării contului de mail respectiv, simplu, utilizați funcția Restore a programului.

Pentru ca siguranța să fie completă, vă recomand executarea în mod programat a datelor, mesajelor din contul de mail, cu ajutorul caracteristicii Scheduler.

                                                                                                                                                                       Download Windows Mail Saver

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.