Vreți o licență pentru AOMEI Partition Assistant Professional Edition?

Avem 5, le-am primit de la dezvoltator în semn de apreciere pentru recenzia versiunii gratuite (Standard Edition) publicată pe site în 18 octombrie. Fiecare dintre aceste licențe pot fi utilizate pentru activarea programului AOMEI Partition Assistant Professional Edition pe două PC-uri.

În cazul în care vă întrebați care sunt diferențele dintre versiunea Standard și Professional, iată un tabel menit să vă răspundă la întrebare, iar mai multe detalii despre versiunea Professional găsiți în secțiunea dedicată acesteia de pe site-ul oficial al AOMEI.

AOMEI Partition Assistant Standard vs Professional Edition

Cât despre licențe, selecția funcționează în felul următor: într-un comentariu la acest articol, trimis până cel târziu mâine, 22 octombrie 2015, ora 22:00, menționați cel puțin două motive pentru care considerați că aveți nevoie de versiunea Professional.

Later edit:

În 24.10.2015 au fost trimise, prin email, la adresa cu care au fost semnate comentariile, o licență fiecăruia dintre cei 5 participanți selectați. Vă mulțumim tuturor pentru participare!

Diverse

8 Comentarii

  1. 1. e utila oricui ..mai toti ne-am „”lovit „” de problema partitiilor sau partitionarilor … 2. vreau sa-mi „”duc „”OS de pe HDD pe SSD

  2. E un tool util, ușor de folosit și nu ridică probleme la utilizare. De asemenea, m-ar ajuta să fac mai simplă migrarea sistemului de operare pe SSD (OS to SSD migration). Am văzut că programul are și Win to go creator, ceea ce e și mai mișto. Un singur program – o varietate de opțiuni.

  3. Te lovesti tot timpul de problema partitionarii , atat la PC-ul personal cat si la cele ale prietenilor , mai ales. Poti muta usor OS-ul pe un SSD , pe care mi-l doresc de mult si sper sa-l achizitionez in curand. Felicitari oricum pentru munca de pe site.

  4. In primul rind partitionarea cu toate optiunile pe care le are, pot face partitionarea asa cum doresc , fara sa fie nevoie sa formatez toate partitiile. Un alt motiv este migrarea sistemului de operare pe SSD , care urmeaza sa-l fac cit de curind.
    O zi buna tuturor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.