Caută și descarcă gratuit muzică de pe Internet cu Mp3FreeZe Downloader

Presupun că oricui îi este destul de dificil să caute muzica interpretului preferat pe Internet. Desigur, sunt marile portaluri deținătoare de conținut muzical, însă acest lucru presupune deschiderea unui browser, navigare, căutare, descărcare, etc. Mp3FreeZe Downloader vine în ajutorul melomanilor prin posibilitățile oferite acestora de a căuta și descarca muzica preferată.

Mp3FreeZe Downloader

Mp3FreeZe Downloader se comportă ca un veritabil browser specializat în căutare de conținut muzical în format MP3. Programul este gratuit și disponibil în versiune portabilă sau instalabilă. Simplitatea în utilizare și opțiunile oferite sunt avantaje majore în alegerea sa de către utilizatori, indiferent de pregătire. Simpla introducere a cuvintelor cheie, respectiv a numelui cântărețului sau a melodiei și un click pe butonul Search, va afișa tot ce este relaționat cu ceea ce s-a introdus în bara de căutare.

Mp3FreeZe Downloader - Descarcare melodii

În afară de titlurile găsite, în interfața programului veți mai găsi dimensiunea fișierului audio, punctele de rating și cele două butoane: Play și Download. Player-ul integrat oferă posibilitatea unui preview înainte de descărcarea gratuită a melodiilor.

În lista cu fișierele descărcate (Download List) aveți posibilitatea manipulării procesului de download, cât și adăugarea unei adrese web a unui fișier audio în vederea descărcării sale, toate din meniul contextual al interfeței programului.

Opțiunile programului, accesibile în tab-ul Edit din bara laterală, oferă posibilități de personalizare a notificărilor sonore, a conexiunii, utilizarea unui proxy, cât și programarea descărcării automate de conținut.

Mp3FreeZe Downloader - Programare

Ca încheiere, nu pot decât să remarc simplitatea și utilitatea programului dedicat în special iubitorilor de muzică, întreaga colecție audio fiind pusă la dispoziția acestora în mod gratuit, fără teama de a încălca drepturile de autor, sau alte restricții. Mp3FreeZe Downloader este compatibil cu toate versiunile Windows.

Download

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.