Căutarea instant a unei chei de registru

Programul pe care am să-l prezint astăzi se adresează utilizatorilor ceva mai avansați, spun asta în ideea că a face modificări în regiștrii nu este chiar  la îndemâna tuturor. De ce? Foarte simplu, o modificare făcută greșit vă poate pune sistemul pe linie moartă. Așadar, înainte de orice modificare, faceți un backup cu Registry Editor din File » Export:

backup regiștrii

Sigur, un backup de sistem este sfânt. Dar să revenim la subiect. Programul despre care vă vorbeam la început se numește RegOpenKey, nu necesită instalare pentru a putea fi folosit și ne ajută să ajungem rapid la o cheie a cărei locație am copiat-o în prealabil, de exemplu, dintr-un tutorial. Iată cum se folosește:

http://youtu.be/mVbhBBUytww

În plus, lui RegOpenKey îi poate fi asociat un hotkey și în acest fel, de fiecare dată când avem nevoie de ajutorul său, apăsăm apăsăm combinația de taste Ctrl+Alt+X acesta să deschidă automat Registry Editor și să afișeze în acesta calea copiată. Pentru activarea acestei funcții vom rula fișierul Hotkey_RegOpenKey_(Ctrl+Alt+X).cmd din conținutul folderului extras:

combinatie de taste

RegOpenKey este compatibil cu toate sistemele de operare Windows și dispune de versiuni atât pentru platformele de 32 cât și cele de 64 de biți.

În încheiere, repet, faceți backup la regiștrii înainte de orice modificare sau, dacă preferați, un backup complet al sistemului!

Download RegOpenKey

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.