Codecuri gratuite pentru Windows 7

Cred că oricine a întâmpinat o eroare la redarea unui fișier media (filme, melodii, etc.), respectiv lipsa anumitor codecuri necesare redării sale. Da, anumite formate media necesită anumite codecuri pentru a putea fi interpretate de un player. Unele player-e conțin o serie de codecuri în pachetul de instalare, însă doar pe cele generice, nu și specifice anumitor formate. Acest neajuns se poate rezolva foarte simplu prin instalarea unui pachet complet de codecuri suportate de sistemul de operare.

codecuri gratuite pentru Windows 7

Win7codecs reprezintă un asemenea pachet gratuit de codecuri pentru a putea reda conținut media într-o gamă largă de formate, cum ar fi AMR, MPC, OFR, DivX, MKA, APE, FLAC, EVO, FLV, M4B, etc.

La instalare, vă recomand modul avansat, având astfel posibilitatea de a refuza oferta instalării unui toolbar inutil, odată cu modificările de rigoare, plus a unui program care ne vă este necesar. De asemenea, utilizatorilor sistemelor pe 64-bit le recomand instalarea addon-ului respectiv, pentru suport extensie MKV și integrarea cu sistemul de operare.

Interfața, adică opțiunile oferite de pachetul de codecuri sunt destinate cunoscătorilor. În forma lor predefinită, aceste opțiuni sunt opțime, neffind necesară intervenția noastră. Pentru siguranță în corectitudinea setărilor, vă sugerez bifarea opțiunii Shark007 SUGGESTED settings.

La descărcare, chiar dacă folosiți un sistem pe 64-bit, descărcați tot versiunea 32-bit, apoi instalați addon-ul pentru 64-bit.

 Download Win7codecs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.