Colturi "fierbinti" de Mac in Windows

Hot Corners este un program gratuit care simulează o caracteristică a sistemului de operare OS X: hot corners. Astfel, la ducerea cursorului mouse în unul din colțurile desktop-ului, avem posibilitatea de a executa anumite acțiuni ca deschiderea unui fișier sau folder, a unei adrese web, Control Panel, acțiuni ce se pot selecta din lista dropdown a fiecărui colț în parte.

Hot Corners in Windows

Cel de al doilea tab, Mouse Move oferă aceleași posibilități, însă executarea lor se va face la ducerea cursorului mouse pe una din laturile desktop-ului. Configurarea opțiunilor celor patru colțuri și laturi se face simplu prin selectarea opțiunii dorite din listă. Opțiunea Run va deschide o casetă de dialog, unde veți naviga în locația dorită, aceasta putând fi un folder, fișier în orice format, executabil, adresă web, etc.

Hot Corners Mouse Move

Opțiunile programului nu necesită prezentare, doar dacă doriți să modificați timpul de răspuns al programului la ducerea cursorului mouse în colțuri sau laturi.

Hot Corners este un program util și oarecum amuzant pe deasupra, prin magia produsă de deschiderea unor locații fără tradiționalul dublu-click de mouse.

Download Hot Corners

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.