Concurs: 10 Licente pentru Kaspersky Anti-Virus 2011

Articol actualizat la data de 10 octombrie 2010: Astazi la orele 22:00 vom cunoaste 2 castigatori !

Punkt NET, programecalculator.ro si WindowsFaraLimite.ro iti ofera sansa de a castiga una din cele 10 licente de un an pentru Kaspersky Anti-Virus 2011! Concursul incepe azi, 01 octombrie 2010 si va finaliza in 31 octombrie 2010.

Concurs Kaspersky PunktNET

Pe durata concursului in ambele bloguri vor fi publicate review-uri ale produsului iar concurentii vor trebui sa raspunda la o intrebare simpla referitoare la functiile produsului ori la serviciile, produsele si promotiile oferite de Punkt NET.

Desfasurarea concursului si zilele de premiere:

 • Astazi, 10 octombrie 2010:  2 licente pentru doi norocosi dintre cei care au recomandat concursul prietenilor prin Facebook, Twitter si Google Buzz si sunt fani ai blogului programecalculator.ro pe Facebook (click pe „Imi place” in casuta de fani).
 • 12 octombrie 2010: 2 licente pentru doi norocosi dintre cei care au recomandat concursul prietenilor prin Facebook, Twitter si Google Buzz si sunt fani ai blogului WindowsFaraLimite pe Facebook (click pe „Imi place” in casuta de fani).
 • 20 octombrie 2010: 2 licente pentru doi norocosi ce au raspuns corect la o intrebare referitoare sit-ul Punk NET ce va fi publicata in 10 octombrie 2010 intr-un review al Kaspersky Anti-Virus 2011 publicat pe programecalculator.ro
 • 22 octombrie 2010: 2 licente pentru doi norocosi ce au raspuns corect la o intrebare referitoare sit-ul Punk NET ce va fi publicata in 10 octombrie 2010 intr-un review al Kaspersky Anti-Virus 2011 publicat pe WindowsFaraLimite.
 • 30 octombrie 2010: 1 licenta pentru cel mai activ si obiectiv comentator al articolelor de pe programecalculator.ro referitoare la Kaspersky Anti-Virus 2011.
 • 31 octombrie 2010: 1 licenta pentru cel mai activ si obiectiv comentator al articolelor de pe WindowsFaraLimite.ro referitoare la Kaspersky Anti-Virus 2011.

Premile vor fi oferite prin tragere la sori folosindu-se la extragere generatorul de pe Random.org.

Termeni si conditii:

 1. Concurentii nu pot fi angajati ori colaboratori directi sau indirecti a niciunuia dintre prganizatori: Punkt NET, programecalculator.ro si WindowsFaraLimite.ro
 2. Concurentii nu pot participa simultan la concurs de pe ambele bloguri. Asta vrea sa spuna ca ei pot participa fie pe programecalculator.ro, fie pe WindowsFaraLimite.ro
 3. Maxim un premiu de persoana.
 4. Pentru a comenta, concurentii vor trebui sa utilizezi aceeasi adresa de email.
 5. Premiile constau in numarul de licenta si castigatorul nu poate opta pentru contravaloarea acestuia in alte servicii, voucere sau bani.

Sponsorul si valoare totala a premiilor:

Cum poti participa:

Fa click pe butonul „Imi place” (like) de mai jos sau recomanda articolul prietenilor tai prin Twitter ori Google Buzz, apoi lasa un comentariu precizand ca doresti sa fi inscris la urmatoarea extragere la sorti (10 octombrie 2010).

21 Comentarii

 1. Nu detin un cont facebook,twitter sau google dar de cateva zile recomand acest blog prietenilor mei.
  Cat despre concurs multa lume s-ar bucura sa foloseasca un antivirus licentiat.
  GOOD WORK!
  As dorii si fiu si eu inscris deoarece nu detin un antivirus licentiat (MSE) si tare as avea nevoie de un antivirus bun.
  Sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.