Câștigă una dintre cele 10 licențe pentru Leawo Video Converter!

Împreună cu Leawo Software vă oferim posibilitatea de a obține gratuit o licență de un an pentru Leawo Video Converter, un program de conversie a fișierelor video care asigură conversia între aproximativ 30 de tipuri de formate diferite, printre care AVI, DivX, Xvid, VOB, MOV, WMV, ASF, RMVB, RM, MPEG, FLV, MPG, MP4, MP3, WMA, 3GP și MKV.

https://youtu.be/9SUaW-RLlIk

După cum ați văzut și în scurta prezentare video de mai sus, Leawo Video Converter are o interfață simplă și intuitivă, iar instrumentele integrate în acesta asigură necesarul de operații esențiale de prelucrare video, scutind în acest fel utilizatorul de utilizarea unui alt program în acest scop.

Din punct de vedere al cerințelor de sistem ce trebuiesc îndeplinite, pentru a instala și folosi Leawo Video Converter va trebui să dispuneți de un calculator cu Windows, cu procesor de 1 GHz sau mai puternic, cel puțin 512 MB de memorie RAM și o placă video echivalentă sau superioară a NVIDIA GeForce GTX 260.

Leawo Video Converter admite pentru procesare fișierelor video în format AVI, MP4, DAT, WEBM, RMVB, RM, MPG, MPEG, VOB, MOV, M4V, QT,FLV, F4V, NSV, NUT, MKV, MTS, M2TS, TS, TP, TRP (AVCHD, H.264, VC-1, MPEG-2 HD), MOD, TOD, DV, WMV, ASF, 3GP, 3G2 sau DVR-MS.

Programul merită fiecare bănuț, dar de acest lucru vă veți convinge cu siguranță de îndată ce îl veți folosi. În plus, dacă vă grăbiți și vă numărați printre primele 10 persoane care răspund corect la întrebarea de mai jos, veți primi o cheie de activare a Leawo Video Converter valabilă 1 an de zile începând din momentul activării. Așadar:

 • Puteți menționa alte trei programe dezvoltate de Leawo Software?

Dacă ați răspuns corect la întrebare și sunteți unul dintre primii 10 care au făcut-o, veți primi cheia de activare prin email în următoarele 24 de ore.

Later edit: Doar primele 10 comentarii care îndeplineau cerințele au fost aprobate. Cheile de activare au fost trimise la adresele de email cu care a fost semnat comentariul. Vă reamintim faptul că acestea sunt individuale și de unică folosință. Vă mulțumim tuturor pentru participare!

10 Comentarii

 1. Leawo Video Converter Ultimate
  Leawo Total Media Converter Ultimate
  Leawo Video Accelerator

 2. LEAVO Blu-ray Video Converter
  LEAVO Total Media Converter Ultimate
  LEAVO Video Converter Pro

 3. Leawo Video Converter Ultimate
  Leawo Blu-ray Player
  Leawo IOS Data Recovery.

Comentariile sunt închise.