Program de convertit ICO în PNG, BMP, JPEG, GIF și WMF

Despre conversia imaginilor de formate diverse în cel specific iconițelor, ICO, am mai vorbit cu ocazia altor articole, însă, ce spuneți de procesul invers, adică de conversie din formatul ICO în imagini? La ce folosește? Poate aveți nevoie de o imagine preferată pentru a aplica un avatar pe diverse trackere sau chiar pe Gravatar, site-ul unde puteți asocia o imagine la adresa de mail. Batch Icon Converter se poate ocupa de această problemă, în cel mai simplu mod posibil.

Batch Icon Converter-atentionare

Micul program este portabil, iar la prima rulare veți fi atenționat în legătură cu numărul de iconițe încărcate raportat la timpul de procesare, existând riscul de iresponsivitate. Deci, evitați să suprasolicitați sistemul rulând și alte aplicații.

Cred că cu acestea am cam spus tot! Mai este nevoie să vă spun la ce folosesc cele două opțiuni, Input folder și Output folder? Simplu, la încărcarea iconițelot pe care doriți să le convertiți în imagini, respectiv locația de salvare a imaginilor.

Batch Icon Converter-conversie-iconite

Totuși, mă simt dator să precizez că imaginile rezultate din conversia iconițelor se pot salva într-unul din formatele PNG, BMP, JPEG, GIF, sau WMF, în funcție de necesități. Batch Icon Converter nu oferă opțiuni redimensionare sau de ajustare a calității imaginilor în format JPEG, însă pentru un avatar, de exemplu, chiar nu este neapărată nevoie, nu?!

Download

Un comentariu

  1. Inutil.se poate converti Ico si online.Chiar zilele trecute am facut lucrul acesta online.Mai bine ne recomanzi un program de connvertit mkv in avi.este un site online insa nu pot sa tin browserul tot timpul pornit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.