Crypt4Free: program de criptat fișiere și mesaje

Crypt4Free este un program gratuit de criptat fișiere și mesaje text, care dispune de toate caracteristicile necesare pentru a spori securitatea datelor noastre. Criptarea fișierelor se realizează ușor și constă în selectarea acestora în panoul din partea stângă a aplicației, apăsarea butonului Encrypt, introducerea unei parole și selectarea algoritmului de criptare. Într-un final, pentru a cripta fișierul sau documentul selectat, apăsăm butonul Encrypt Now! și așteptăm finalizarea procesului de criptare propriu-zis.

Crypt4Free: criptare fisiere și mesaje

Fișierele și documentele criptate cu Crypt4Free își vor schimba pictograma în cea specifică programului, iar acestea vor putea fi deschise doar dacă programul este instalat în calculator și se dispune de parola folosită în momentul criptării sale.

Cu Crypt4Free vom putea cripta și comprima orice tip de fișiere, vom putea opta pentru ștergerea automată a fișierului original, trimiterea lor prin email, etc. De asemenea, programul dispune și de instrumente de curățare și securizare a sistemului, precum și un generator de parole sigure.

decriptare document

Programul dispune de o interfață simplă și intuitivă, clasică dacă vreți, și este compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows (la ultima actualizare a articolului, realizată în 23 Iunie 2013, programul a fost rulat cu succes în Windows 8 x64).

Download Crypt4Free

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.