Cum se sparg parolele Wireless

Mai multe persoane m-au întrebat dacă știu cum se sparg parolele Wireless și fiindcă știu cum se face acest lucru, pentru a vă demonstra că este posibil și că din motive lesne de înțeles trebuie să schimbați periodic parola care protejează accesul la rețeaua Wireless proprie și să alegeți cel mai sigur algoritm posibil de criptare ale acesteia, am să vă vorbesc despre una dintre cele mai simple metode prin care putem intra în posesia parolei unei rețele Wireless protejate necorespunzător.

cum se sparg parolele wireless

Există diverse modalități prin care putem afla parolele rețelelor Wireless, însă în Windows, cea mai simplă dintre acestea rămâne metoda bazată pe capturarea pachetelor de date ale rețelei și extragerea parolei prin forță brută sau cu ajutorul unui dicționar. Am vorbit despre această metodă un ghidul complet la care aveți acces prin intermediul link-urilor de mai jos:

 1. Cum se capturează pachete de date cu CommView
 2. Unificarea pachetelor de date salvate automat de / cu CommView
 3. Convertirea fisierelor .ncf în .CAP
 4. Cum se află o parolă WEP cu Aircrack-ng, în Windows
 5. Reutilizarea unui driver anterior, funcțional

După cum reiese din tutorial, dacă rețeaua Wireless nu este protejată corespunzător, cu atât mai mult dacă parola aleasă poate vi găsită cu ușurință în dicționare, oricine o poate folosi pentru a avea acces la Internet, pentru a vă spiona sau pentru a vă fura datele de autentificare pe site-urile în care aveți cont și documentele din calculatorul pe care credeți că-l folosiți în siguranță.

15 Comentarii

 1. Si eu am incercat cu Cain, e frectie la picior de lemn.
  Sincer spunenen ceva mai simplu, gasim?
  Apropo tot din cain, cum gasim parolele daca pe IE nu se bifeaza „tine minte parola”?
  Imi arata adresa dar parola ioc.
  Si daca e pe google sau Mozilla?

  1. Am sa-ti raspund prin doua intrebari:
   1. Daca ar exista o modalitate mai simpla crezi ca ar mai plăti cineva conexiunea la internet ?
   2. Daca nu ai salvat parole in Internet Explorer si nici nu folosesti o aplicatie de capturare a traficului ce parole ai vrea sa-ti afiseze cain & abel ?!?

 2. ba fratilor nimeni nu va da ceva bun folositiva mintea …capul  platesti iti decodez eu parola de wirlees

 3. Fratilor faceti un tuturial cu cain & abel si postati-l sa vedem si noi cum …..ori nu il inteleg eu ori ….

 4. offfffff scuzatima ca intervin da voi vreti sa fiti genii si nu reusiti serios,va arunkati la decodat wifi.!!eu zic ca prima data ar trebui s invatati ce e,km functioneaza si apoi sa incercati sa ii faceti felul.cain&abel si apikati minore aste-as niste prosti mai rau va incurca.nu stiu daca ati observat mai sus sa spus despre blacktrack e cel mai ok pentru asa ceva poti reusi cu un simplu dvd si o imagine pe care o descarci de pe torrentz.com arzi imaginea pe dvd.apoi recomand sa urmariti tutorialele de pe net km se foloseste sau sa citit e foarte simplu si in plus retele wifi sunt minore,puteti face mult mai mult precum,facebook etc.scuzatima ca am intervenit da nu mai suportam geniile de pe aiki.postati in continuare da nu tampenii.

 5. A intervenit si Leu ca sa se afle si el in treaba.. alt geniu.. rade ciob de oala sparta.. bai bunule ai dat si tu la detalii de te-ai omorat , cik nu suporti geniile de pe aici. Daca erai tu mai bun dadeai link-uri cu tutoriale si detalii despre blacktrack. Incercati AIRCRACK , aveti tutoriale suficiente pe YT. la mine a mers dar nu mereu! Bafta la spart parole :)

Comentariile sunt închise.