Unificarea pachetelor de date salvate automat de / cu CommView

În articolul anterior vă recomandam să optați pentru salvarea automată a pachetelor de date capturate cu CommView așa că în această ocazie vom vedea cum le putem unifica.

Dacă ați lăsat CommView să captureze pachete mai mult timp, atunci când veți deschide folderul în care i-ați indicat acestuia să salveze pachetele (folderul „pachete” dacă ați urmat instrucțiunile din articolele precedente) veți observa că au fost create mai multe fișiere .ncf (numărul de fișiere create diferă de la caz la caz):

1-pachete_salvate_de_commviewFiecare pachet de date .ncf conține un număr mai mic sau mai mare de informații despre rețeaua de la care au fost capturate și dacă le-am procesa separat, șansele de reușită ar fi mult mai mici.

Chiar dacă putem unifica aceste pachete în momentul conversiei lor la un format compatibil cu Aircrack-ng, eu prefer metoda despre care vă voi vorbi în continuare în ciuda faptului ca multe peroane vor spune că rezultatul va fi același, mie mi se pare că nu este tocmai identic… dar e posibil să nu am dreptate, nu zic nu, dar de regulă am avut rezultate mai bune când am realizat unificarea pachetelor după cum urmează.

Pentru început redeschidem CommView (asta dacă l-am închis). Dacă între timp am revenit la driverul anterior, aplicația ne va spune că driverul nu este compatibil. Facem click pe „OK” apoi închidem asistentul de instalare a driverului special. Imediat după ce facem asta dăm click pe „Logging„:

2-unificarea_pachetelor_cu_commviewCu ajutorul butonului „Concatenate Logs…” (săgeata nr. 2) importăm toate fișierele .ncf existente în folderul „Pachete„. Pentru a face acest lucru, selectăm toate aceste fișiere (săgeata nr. 3) apoi facem click pe open (săgeata nr. 4):

3-selectarea_pachetelor_ncfInstantaneu, aplicația ne va cere să alegem unde va fi salvat fișierul obținut în urma unificării fișierelor .ncf create de CommView.

Vă recomand să salvați noul fișier direct în partiția C sub numele „date_unificate„:

4-salvarea_fisierului_ce_contine_pachetele_unificatePerfect! Asta a fost tot. Continuați cu convertirea fisierelor .ncf în .CAP.

Link-uri spre toate articolele ce formează tutorialul:

  1. Cum se capturează pachete de date cu CommView
  2. Unificarea pachetelor de date salvate automat de / cu CommView
  3. Convertirea fisierelor .ncf în .CAP
  4. Cum se află o parolă WEP cu Aircrack-ng, în Windows
  5. Reutilizarea unui driver anterior, funcțional

6 Comentarii

  1. am o intrebare ,asa trebuie facut de fiecare data cand dai sa cauti cate o alta retea?? la unificare adica evident. sau ….? nu are treaba ,ms ,o zi buna:)

  2. Sal! O intrebare. Cand dau CTR-L sa export pachetele imi da o eroare cum ca sunt prea multe pachete sau ceva de genul asta. Ce e de facut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.