Cum îți pot fi aflate parolele salvate în Firefox de către hackerii amatori dacă nu ești atent la detalii…

Am avut nevoie de câteva zile pentru a mă decide dacă voi publica sau nu acest video-tutorial, în care să-ți arăt cum îți pot fi aflate parolele salvate în Mozilla Firefox de către hackerii amatori, cărora le merge puțin „bibilica”, asta dacă nu ești atent la câteva detalii în momentul în care configurezi aplicații de download P2P care, la fel ca și StrongDC++, îți cer să share-uiesti fișiere proprii pentru a beneficia de anumite facilități. Despre ce este vorba aflii chiar din tutorialul publicat în continuare care, îți amintesc, are caracter STRICT EDUCATIV. Este ilegal să pui în practică informațiile din acesta pentru a fura date confidențiale.

Nici programecalculator.ro, nici eu, autorul său, nu ne asumăm responsabilitatea pentru modul în care cei ce vor viziona acest tutorial vor întrebuința indicațiile oferite în acesta.

9 Comentarii

  1. Foarte tare! Nici eu nu folosesc DC++ sau Strong. Eu copii doar de pe torrente. Foarte tare tutorialul video si imi place cum prezinti. Succes pe mai departe, o sa te urmaresc.

  2. dar asta nu e tot :D
    tot asa din auzite am inteles ca la fel de neprotejata ramane si parola de la yahoo…de fapt cam la tot ce folosesti parola si dai sa iti salveze
    ma insel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.