Cum poți adăuga noi locații pentru Wallpaper-ele din Windows 7 și Windows 8

La instalarea unei teme noi, Windows detectează automat wallpaper-ele ce-i aparțin și ni le pune la dispoziție sub forma unui folder în panoul de personalizare a desktop-ul. Până aici, totul perfect, însă cum facem dacă dorim să adăugam un folder oarecare pentru a face parte permanent din lista de locații disponibile ?!? De exemplu, cum putem adăuga folderul ProgrameCalculator.ro în această listă pentru a putea utiliza în slide show wallpaperele din conținutul său ?!?

1-Locatia_adaugata

Singura metodă pe care o cunoșteam până de curând viza modificarea registrilor. Nu, chiar n-aveam nici idee —adevărul e că nici n-am căutat vreodată așa ceva— că există aplicații care fac acest lucru cât ai clipi! Desktop Background Tuner, de exemplu:

2-Locatii_Wallpapere_Windows

Cu Desktop Background Tuner, adăugarea unor foldere noi în meniul de selectare a locațiilor cu wallpaperele disponibile se realizează incredibil de simplu și rapid! Iată dovada:

httpv://youtu.be/xLJ_X1fHMqQ

Așadar, dacă doriți să adăugați noi surse de wallpapere, indiferent dacă sunteți utilizatori de Windows 7 sau Windows 8, vă recomand aplicația portabilă Desktop Background Tuner.

Download Desktop Background Tuner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.