Cum poți adăuga noi locații pentru Wallpaper-ele din Windows 7 și Windows 8

La instalarea unei teme noi, Windows detectează automat wallpaper-ele ce-i aparțin și ni le pune la dispoziție sub forma unui folder în panoul de personalizare a desktop-ul. Până aici, totul perfect, însă cum facem dacă dorim să adăugam un folder oarecare pentru a face parte permanent din lista de locații disponibile ?!? De exemplu, cum putem adăuga folderul ProgrameCalculator.ro în această listă pentru a putea utiliza în slide show wallpaperele din conținutul său ?!?

1-Locatia_adaugata

Singura metodă pe care o cunoșteam până de curând viza modificarea registrilor. Nu, chiar n-aveam nici idee —adevărul e că nici n-am căutat vreodată așa ceva— că există aplicații care fac acest lucru cât ai clipi! Desktop Background Tuner, de exemplu:

2-Locatii_Wallpapere_Windows

Cu Desktop Background Tuner, adăugarea unor foldere noi în meniul de selectare a locațiilor cu wallpaperele disponibile se realizează incredibil de simplu și rapid! Iată dovada:

httpv://youtu.be/xLJ_X1fHMqQ

Așadar, dacă doriți să adăugați noi surse de wallpapere, indiferent dacă sunteți utilizatori de Windows 7 sau Windows 8, vă recomand aplicația portabilă Desktop Background Tuner.

Download Desktop Background Tuner

Configurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.