Cum sa activezi "Click Dreapta" pe site-urile si blogurile ce au dezactivat aceasta posibilitate

In acest articol iti voi arata cum sa activezi „Click Dreapta” pe site-urile si blogurile ce au dezactivat aceasta posibilitate. Vrei un exemplu de astfel de blog ?!? Kaz3.info:

1-Activeaza-click-dreaptaOk, inainte de toate, pentru a putea face acest lucru vei avea nevoie de Firefox. Daca nu il ai instalat in calculator, il poti descarca de aici. Dupa ce l-ai instalat, deschide-l si acceseaza cu el: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/12572/ :

2-Activare-Click-DreaptaOdata intrat pe pagina Add-on-ului, fa click pe butonul „Add To Firefox” pentru a-l instala si activa in browser. Va trebui sa inchizi si sa redeschizi browserul inainte de a-l putea utiliaz, dupa care, ori de cate ori vei intra pe orice site sau blog ce a dezactiavt intentionat functia „Click Dreapta”, apesi pe sageata galbena ce apare langa bara adresei pentru a o activa si putea selecta sau copia tot ceea ce doresti din anumitul site.

click dreapta

Incepand de acum, cand accesezi un site ce utilizeaza acest gen de protectii stupide, fa click pe sageata galbena pentru a activa functia apoi copiaza tot ce ai tu chef de acolo, fara sa-ti bati capul cu vizualizarea codului sursa (ctrl+u), sau cu mai stiu eu ce alte metode.

6 Comentarii

 1. Buna seara,
  Am un desktop dell cumparat anul trecut, cu RAM de 2Gb, cu w7 prof.
  In timp ce lucram a aparul un anunt pe monitor prin care am fost intrebat daca instalez un program ( nu am inteles exact ce program, avea un nume pe care nu la-am retinut dar si o terminatie de dell) Am refuzat instalarea si imediat dupa aceasta o parte din iconitele de pe monitor au devenit albe.Am restartat calucatorul iar la pornire parca aveam un alt calculator.Am pierdut setari de retea (calculatorul este intr-o retea) iar o parte din programele instalate aratau altfel (alta dimensiune si alte fonturi).Cu o zi inainte am facu un back up din programul W7.Daca restaurez salvarea voi avea calculatorul ca inainte ? Antivirusul este bitdefender.Nu am programe instalate fara licenta.Ce credeti ca sa intamplat? Va multumesc.

  1. Salut.
   Poate avea in denumirea programului cuvantul dell dar toate programele ce se instaleaza in windows au extenstie de tip .exe sau .msi si nu altceva.
   Mai sunt cazuri cand un fisier poate avea dubla extensie,procedeu des folosit in cazul persoanelor rau intentionate ce vor sa compromita integritatea datelor dintr-un computer,fiind probabil un caz asemanator si la tine.
   Evita sa instalezi programe din alte surse decat cele oficiale.
   Daca restaurezi acel backup se vor restaura toate setarile si modificarile facute de tine in momentul in care ai efectuat aceasta procedura,fiind posibil ca unele date la care ai lucrat pana in prezent sa nu fie salvate si nu numai.
   Poti incerca de asemenea si efectuarea unui punct de restaurare prin intermediul functiei System Restore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.