Cum se pot descarca poze ( fotografii / imagini ) de pe / din Facebook

Cred că majoritatea utilizatorilor dețin un cont pe Facebook, Twitter, Flikr sau Google. De sigur, deținem multe fotografii pe aceste conturi și am dori să le organizăm în funcție de tag-uri sau să le descărcăm în calculator pentru a le vizualiza offline. Fotobounce este un program gratuit, ușor de utilizat ce vine în ajutorul oricui dorește catalogarea imaginilor.

Fotobounce utilizeaza tehnologia avansată de recunoaștere a feței pentru a accelera viteza de marcare și organizarea imaginilor. Pentru a putea funcționa, programul va instala un mediu de rulare, Adobe Air.

program de descarcat fotografiile de pe facebook

La finalul procesului de instalare, va trebui să urmați câțiva pași pentru autentificarea pe portalurile preferate, fiind de acord cu accesarea informațiilor de către Fotobounce. După cum se poate observa în imagine, aveți posibilitatea de a vă autentifica pe conturile deținute chiar în interfața programului. După autentificare puteți selecta orice album propriu, apoi îl descărcați în calculator.

fotobounce

Mai mult, aveți posibilitatea de a vizualiza albumele prietenilor din lista proprie și bineînțeles, să le descărcați și pe acestea.

fotobounce download album

Când creați un album, aveți posibilitatea să-l partajați cu ușurință pe unul din conturile pe care sunteți logat. Puteți folosi, de asemenea, funcția de navigare de la distanță, Remote access, pentru a vizualiza fotografiile în biblioteca Fotobounce de pe un smartphone sau orice browser.

Fotobounce poate fi rulat în Windows XP/Vista/7/8. Versiunea gratuită a programului include publicitate. O puteți descărca de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.