Program de dezinfectat calculatorul

Puteți utiliza un program de dezinfectat calculatorul ori de câte ori  aveți bănuieli referitoare la eficiența măsurilor luate de soluția antivirus utilizată, precum și în situațiile în care bănuiți că integritatea securității sistemului și a fișierelor găzduite în acesta ar putea fi în pericol.

O soluție antivirus instalată în calculator este cu siguranță o necesitate pentru a vă asigura protecția împotriva atacurilor malware și infecții. Cu toate acestea, această protecție poate fi dublată de un nou strat de specialitate, cum ar fi McAfee Stinger.

Acest program este proiectat pentru a detecta și elimina o serie de viruși, mai ușor decât un program antivirus tradițional și nu necesită configurații complexe. Interfața minimalistă oferă doar câteva butoane în fereastra principală, ușurând la maximum folosirea sa de către orice utilizator.

program de dezinfectat calculatorul

Înaintea scanării, McAfee Stinger vă oferă posibilitatea de a alege locațiile de scanare suspecte a fi infectate. Programul este dezvoltat special pentru a lupta împotriva anumitor tipuri de infecții. Acesta poate detecta multiple tipuri de viruși autorun, de asemenea, așa numiții virusi Generic Downloaders și FakeAlert.

Procesul de scanare poate dura un timp, acest lucru depinzând de cantitatea de date stocate pe calculator (un hard disk complet ar putea necesita chiar mai mult de o oră sau două pentru o scanare completă). Durata de scanare este, de asemenea, influențată de nivelul de sensibilitate stabilit de utilizator pentru a verifica rețeaua euristică, precum și obiectivele menite a fi procesate de program.

program de dezinfectat calculatorul rezultate scanare

Opțiunile programului vă permit personalizarea procesului de scanare și comportamentul în cazul detecției malware. De asemenea, destul de importantă este sensibilitatea de detecție aleasă.

program de dezinfectat calculatorul setari

În timpul scanării, programul consumă destul de multe resurse, însă ținând cont de utilitatea sa, este recomandată închiderea celorlalte programe și servicii înainte de scanare.

McAfee Stinger poate fi rulat în Windows XP/Vista/7 și 8. Poate fi descărcat de aici.

3 Comentarii

  1. Malwarebytes free nu ofera protectie in timp real iar scanarile se fac manoal,se poate folosi langa un antivirus clasic(cu protectie in timp real),este cu mult peste McAfee Stinger parerea mea.

  2. ,,Malware” e peste dar nu infailibil si oricind ,,Stinger” poate sai ia fata…multe au fost situatiile cind avast sau avg au rezolvat probleme pe care avira sau kasperky nu au reusit asa ca solutia totala nu exista la un singur produs…si orice alternativa e binevenita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.