Cum se repară un .ZIP corupt ? Soluţia

Se poate întâmpla să descărcăm de pe Internet fișiere în format ZIP, unul dintre cele mai populare formate utilizate pentru manipularea de fișiere comprimate într-un container, care fie sunt incomplete din oarecare motive, fie sunt corupte și nu se pot deschide. Înainte de a le elimina din calculator, fiind inutilizabile, vă propun să încercați să le reparați cu DiskInternals ZIP Repair.

DiskInternals ZIP Repair este un program gratuit foarte simplu de utilizat, nepresupunând niciun fel de cunoștințe tehnice. Întregul proces de reparare a unei arhive ZIP constă în parcurgerea câtorva pași ghidați de un asistent. Cele două butoane Browse servesc la selectarea arhivei corupte, respectiv la locația de salvarea după recuperarea sa.

program de reparat fisiere zip corupte

După un click pe Next, în fereastra următoare programul ne va afișa întregul conținut al arhivei ZIP, plus starea fiecărui fișier în parte.

continutul arhivei zip

Procesul de reparare a arhivei este destul de rapid, oferindu-ne opțiunea de a deschide arhiva la finalul procesului pentru a o previzualiza.

arhiva zip a fost reparata

DiskInternals ZIP Repair are un consum foarte redus de resurse, neafectând performanța generală a calculatorului. Având un timp bun de răspuns și o viteză de procesare mai mult decât satisfăcătoare, programul se adresează oricărui tip de utilizator, nefiind încărcat cu opțiuni avansate inutile, oferind o soluție optimă de reparare a arhivelor ZIP. DiskInternals ZIP Repair este compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.