Cum se schimba parola de Yahoo Messenger și Yahoo! Email

Voi arăta cum se schimbă parola la Yahoo! Messenger deoarece am primit în ultima vreme o groază de mesaje de la diverși cititori, care se plângeau că tutorialele existente actualmente pe diverse site-uri nu mai sunt de actualitate, serviciul Yahoo! suferind între timp modificări ale interfeței. Așadar, dacă doriți să schimbați adresa contului căsuței de email Yahoo!, adică parola cu crae aveți acces și la Yahoo! Messenger, urmați indicațiile de mai jos.

Sunt destul de multe motive pentru care cineva ar dori să-și schimbe parola de la contul Yahoo Messenger. Fie un așa zis „amic” a aflat-o și astfel are posibilitatea de a accesa conținutul căsuței de mail, încălcându-ne astfel intimitatea, fie acel „amic” vrea să ne facă pur și simplu rău! Deci, se impune schimbarea parolei contului.

Pentru a schimpa parola contului Yahoo!, vom deschide Yahoo Messenger, iar în meniul superior, în tab-ul Messenger, selectați opțiunea My Account Info:

Cum se schimbă parola Yahoo! Messenger

Se va deschide în browser-ul implicit, o pagină unde va trebui să ne autentificăm în contul personal. Accesați apoi, opțiunea Editare cont:

Cum se schimbă parola la Yahoo! Messenger - Editare cont

În fereastra ce se va deschide, veți avea opțiunea Modificare parolă:

Cum se schimbă parola la Yahoo! Messenger - Modificare parola

Introduceți parola veche, apoi pe cea nouă, de două ori, în spațiile respective, urmând să salvați modificarea. Se va deschide automat clientul Yahoo! Messenger, unde va trebui să vă autentificați cu noua parolă. Veți primi un mesaj prin e-mail precum că parola contului a fost schimbată. Nu trebuie să confirmați nimic, asta a fost tot.

În încheiere, vă sfătuiesc să vă notați datele de autentificare și întrebările de securitate cu răspunsurile respective, nu de alta, dar nu se știe niciodată când veți avea nevoie de ele pentru a putea afla parola de acces la Yahoo! Messenger și la contul de email Yahoo!, și dacă nu faceți asta, există riscul să le puteți uitați și să pierdeți contul pentru totdeauna.

10 Comentarii

  1. Atunci cand dau click pe my acount info imi da o eraoare de genul , windows cannot find, . Unde e problema? Merci anticipat!

  2. nu ma lasa sa ami fac alta pagina de facebook, imi cere sa bag nr. din tara fara prefix. va rog cine ma ajuta sa-mi fac pagina de facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.