Când calculatorul devine lent, optimizează memoria RAM cu WX Memory Optimizer!

Memoria RAM este locul în care sunt stocate datele programelor înainte de a fi preluate de către procesor și prin urmare, cantitatea de memorie RAM instalată în calculator și viteza de lucru a acesteia, joacă un rol deosebit de important în stabilirea limitelor performanțelor sistemului. Atunci când rulăm un program, acesta va salva în memoria RAM datele de care are nevoie pentru a porni sau realiza o sarcină anume, și le păstrează în aceasta, de cele mai multe ori, până la închiderea sa, indiferent dacă mai are nevoie sau nu de acestea.

WX Memory Optimizer este un program care analizează procesele în execuție și le forțează să golească din memoria RAM datele de care nu mai au nevoie și să le lase la dispoziția celorlalte procese care au nevoie de ele pentru a rula în condiții optime.

WX Memory Optimizer

Atunci când observăm că sistemul devine lent, în realitate, procesele executate au ocupat toată cantitatea de memorie RAM disponibilă și sistemul de operare a fost obligat să transfere parte din acestea în memoria virtuală, găzduită pe Hard Disk; o gazdă mult mai lentă decât modulele de memorie RAM instalate în calculator.

Pentru a evita acest lucru, executăm WX Memory Optimizer sau orice alt program capabil să golească memoria RAM de fișierele nenecesare (CleanMem, de exemplu), ori de câte ori simțim că programele realizează sarcinile mai greu sau sistemul a devenit instabil. Iată câtă memorie RAM utiliza sistemul înainte și după optimizarea sa cu WX Memory Optimizer:

Memorie RAM înainte de optimizare

Memorie RAM după Optimizare

WX Memory Optimizer este un program gratuit, portabil, compatibil cu toate sistemele de operare Windows actuale. Programul rulează perfect atât pe platformele de 32, cât și pe cele de 64 de biți.

Download WX Memory Optimizer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.