Cum se transforma un PDF in Excel, Word, Text sau Html

Concepute pentru a nu putea fi modificate, documentele in format PDF sunt ideale pentru a fi citite si/sau printate. Corect! Dar, revenint la ideea initiala, ce facem atunci cand modificarea unui astfel de document este strict necesara ?!? Cum facem acest lucru ?

Cum se transforma un PDF in Excel

1-cum_se_transforma_un_pdf_in_excelCel mai simplu mod de a aduce modificari asupra continutului unui document PDF , consta in convertirea acestuia intr-un format care sa permita editarea cu un procesor de texte (ex: Excel, Word, Text sau Html).

PDFToExcel.org este o aplicatie Web gratuita, care permite convertirea documentelor PDF in documente Excel , pentru a putea fi editate mai tarziu cu aplicatia cu acelasi nume din pachetul Microsoft Office sau cu orice alt procesor compatibil cu acest format (LibreOffice, Google Docs, etc.).

Tot ceea ce avem de facut este:

  • 1. sa accesam site-ul aplicatiei
  • 2. sa uploadam documentul in format PDF
  • 3. sa indicam adresa de email unde dorim sa primim documentul obtinut in urma conversiei
  • 4, sa facem click pe butonul Send, pentru a initia procesul.

Cateva minute mai tarziu vom primi un email semnat PDFToExcel.org, ce va contine documentul transformat in noul format.

Cum transformam un document in Word, Text sau Html?

Cum se transforma un PDF in Word, Html sau Text

Fiindca PDFToExcel.org nu va fi de foarte mare ajutor in acest caz, va recomand sa apelati la ajutorul oferit de serviciul meu preferat, Cometdocs.com.

Iar acum ma veti intreba: de ce sa folosim PDFToExcel.org atat timp cat si Cometdocs.com poate converti documente PDF in Excel ?!? Din simplu motiv ca primul (cel putin asa mi se pare mie), realizeaza conversia mult mai rapid decat al-2-lea, in ciuda faptului ca ambele folosesc acelasi motor de conversie.

Daca niciunul din serviciile recomandate mai sus, nu sunt capabile sa va ofere rezultatele dorite mai aveti o posibilitate: achizitionarea aplicatiei Adobe Acrobat sau orice alt soft similar.

Link’s | PDFToExcel.org «•» Cometdocs.com

3 Comentarii

  1. Super, iti multumesc foarte mult pentru cele 2 website-uri. Consider ca principalul lor avantaj este faptul ca nici unul din ele nu necesita instalarea unui soft.
    Numai sanatate, inspiratie si sper sa ne mai impartasiti cat mai multe servicii utile pentru a nu mai incarca PC-ul inutil cu diverse soft-uri. (pe care probabil le folosim mai rar)
    ~dm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.