PDF Converter Elite 4: unul dintre cele mai complete programe de convertit documente PDF ale momentului (Review + Concurs)

Lucrez destul de rar cu documente PDF, adică de cel mult 3-4 ori pe lună, iar de cele mai multe ori cu formulare pe care trebuie să le completez sau rectific. La vizoare PDF am renunțat încă din momentul în care Internet Browserele au început să ofere posibilitatea citirii documentelor de acest tip, iar conversiile le făceam până nu demult apelând la soluții cloud de încredere.

În urmă cu câteva săptămâni, cei de la PDFConverter.com mi-au propus să descarc și testez PDF Converter Elite 4, un soft care permite generarea, conversia și editarea documentelor PDF native sau obținute prin scanare.

PDF Converter Elite 4

PDF Converter Elite 4 este un soft shareware, adică un program comercial ce poate fi utilizat gratuit o perioadă de timp limitată, perioadă la finalizarea căreia va trebui achiziționată o licență și activat pentru a putea fi folosit în continuare.

Continuarea PDF Converter Elite 4: unul dintre cele mai complete programe de convertit documente PDF ale momentului (Review + Concurs)

Cum pot fi convertite ușor documentele PDF în Word (docx), Excel (xlsx), Powerpoint (pptx) sau alte formate

Documentele PDF pot fi convertite ușor în Word folosind programe cum ar fi Advanced PDF Utilities Free, dar dacă doriți să efectuați conversia acestora în alte formate, de exemplu în Excel (xlsx), Powerpoint (pptx), Text (txt), HTML, ODP, ODS, ODT sau un alt format care să permită modificarea conținutului, puteți utiliza extensia Cometdocs PDF Converter pentru Google Chrome.

conversie documente PDF in word, excel, html...

Extensia Cometdocs PDF Converter este asociată serviciului cloud Cometdocs, așadar conversia documentelor PDF se va face exclusiv online, extensia fiind doar calea de comunicare între serverele serviciului și computerul dumneavoastră.

Continuarea Cum pot fi convertite ușor documentele PDF în Word (docx), Excel (xlsx), Powerpoint (pptx) sau alte formate

Cele mai bune programe pentru email, pentru a fi folosite acasă ori la birou (2015)

Nu o singură dată am fost întrebat, de prieteni sau clienți, care sunt în opinia mea cele mai bune programe pentru email pe care le recomand utilizatorilor de Windows, de aici ideea de a publica un articol în care să vă fac cunoscute și vouă preferatele mele din această categorie.

Cele mai bune programe de email

Lista de mai jos nu reprezintă un clasament, ea reunește pur și simplu cele mai bune programe care, în opinia mea, simplifică gestionarea unuia sau mai multor conturi de email, redactarea, citirea, primirea și trimiterea email-urilor.

Continuarea Cele mai bune programe pentru email, pentru a fi folosite acasă ori la birou (2015)

Program pentru conversia documentelor PDF în Word & Excel

Dacă doriți sa convertiți un fișier de tip PDF într-unul de tip Word sau Excel, puteți încerca First PDF, un program care vă oferă nu doar posibilitatea de a converti fișierele PDF în Word sau Excel, ci și să le exportați în diferite imagini de tip PNG, JPEG, TIFF, BMP sau GIF. Desigur, puteți face acest lucru și online, însă pentru cei care doresc să aibă programul instalat, este disponibil într-o variantă gratuită timp de 30 de zile.

pdfconvert1

Pentru început trebuie să adăugați fișierul dorit printr-un click pe Add Pdf Files, după care trebuie să alegeți în ce doriți să transformați PDF-ul. Aveți posibilitatea de a alege dintre fișiere de tip Word, Excel, XML, Html, Image sau Text. Conversia se realizează în funcție de dimensiunea fișierului, iar pentru cele mai mici de 1 mb este instantă.

Continuarea Program pentru conversia documentelor PDF în Word & Excel

Program pentru comprimarea fișierelor PDF

Dacă metoda ta de a trimite documente în format PDF este prin email, sau orice altă sursă care folosește internetul, este important ca fișierele să aibă o dimensiune mică. Scopul aplicațiilor de tip comprimare este reducerea dimensiunii unui fișier fără pierderea calității.

Un astfel de program este PDF Compressor, care poate micșora simultan dimensiunea mai multor fișiere de tip PDF. Un avantaj al acestei aplicații este faptul ca poate fi folosită nu doar pe computer, ci și pe o tabletă cu sistem de operare Windows 8.

pdf1

Interfața programului permite utilizatorilor să adauge fișierele de tip PDF foarte ușor. Tot ce trebuie să faceți este să mutați documentul în fereastra principala a aplicației sau să folosiți opțiunea Add files. După ce le adăugați veți vedea numele, statusul, dimensiunea, noua dimensiune, formatul și numele complet.

Continuarea Program pentru comprimarea fișierelor PDF