Program pentru conversia documentelor PDF în Word & Excel

Dacă doriți sa convertiți un fișier de tip PDF într-unul de tip Word sau Excel, puteți încerca First PDF, un program care vă oferă nu doar posibilitatea de a converti fișierele PDF în Word sau Excel, ci și să le exportați în diferite imagini de tip PNG, JPEG, TIFF, BMP sau GIF. Desigur, puteți face acest lucru și online, însă pentru cei care doresc să aibă programul instalat, este disponibil într-o variantă gratuită timp de 30 de zile.

pdfconvert1

Pentru început trebuie să adăugați fișierul dorit printr-un click pe Add Pdf Files, după care trebuie să alegeți în ce doriți să transformați PDF-ul. Aveți posibilitatea de a alege dintre fișiere de tip Word, Excel, XML, Html, Image sau Text. Conversia se realizează în funcție de dimensiunea fișierului, iar pentru cele mai mici de 1 mb este instantă.

Înaintea conversiei puteți alege destinația fișierului nou, aceasta putând fi la fel ca și cea a fișierului original sau o puteți schimba dumneavoastră. De asemenea puteți configura programul din meniul Options. De exemplu, dacă vreți să transformați fișierul într-o imagine, puteți alege tipul acesteia. Imaginea poate fi de tip PNG, BMP, JPEG, TIFF, GIF, WMF, EMF. O altă configurare poate fi redimensionarea imaginii sau culorile acesteia.

pdfconvert3

First PDF este disponibil într-o variantă gratuită pentru 30 de zile și poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows actuale.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.