Program de descărcat jocuri clasice

Există două tipuri de „gameri”: cei care se joacă ultimele jocuri apărute și cei care au rămas la jocurile clasice (Super Mario). Dacă faceți parte din ultima categorie, puteți încerca Jogobox, un program care vă oferă posibilitatea de a descărca și juca unele jocuri clasice fascinante. Programul este gratuit și a fost dezvoltat pentru a trezi amintiri frumoase din copilărie, când ne jucam celebrele jocuri video precum Super Mario, Prince of Persia, șamd.

jogo

Interfața este ușor de folosit și are un aspect plăcut. Astfel în meniul principal veți găsi câteva jocuri recomandate și o opțiune de search unde veți putea căuta jocul preferat. După ce vă hotărâți asupra jocului pe care îl doriți, dați click pe Play now! Fiecare joc are descriere, screenshot-uri și sunt afișate și cerințele minime ale sistemului.

De asemenea puteți alege din diferite categorii de jocuri, în funcție de ceea ce căutați. Aveți de ales dintre jocurile de tip aventură, gândire, lupte, curse, RPG, simulatoare, abilități, sport sau strategie. În meniul Settings puteți alege locul de descărcare al jocurilor, însă de preferat ar fi să lăsați setările prestabilite.

jogo2

Jogobox descarcă jocurile pe care le doriți iar dumneavoastră le puteți porni din interfața programului, după ce acestea se descarcă și instalează automat. Programul este disponibil pentru toate sistemele de operare Windows actuale.

Download

Jocuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.