Program de descărcat jocuri clasice

Există două tipuri de „gameri”: cei care se joacă ultimele jocuri apărute și cei care au rămas la jocurile clasice (Super Mario). Dacă faceți parte din ultima categorie, puteți încerca Jogobox, un program care vă oferă posibilitatea de a descărca și juca unele jocuri clasice fascinante. Programul este gratuit și a fost dezvoltat pentru a trezi amintiri frumoase din copilărie, când ne jucam celebrele jocuri video precum Super Mario, Prince of Persia, șamd.

jogo

Interfața este ușor de folosit și are un aspect plăcut. Astfel în meniul principal veți găsi câteva jocuri recomandate și o opțiune de search unde veți putea căuta jocul preferat. După ce vă hotărâți asupra jocului pe care îl doriți, dați click pe Play now! Fiecare joc are descriere, screenshot-uri și sunt afișate și cerințele minime ale sistemului.

Continuarea Program de descărcat jocuri clasice

Urmărește-ți jocurile preferate cu GameTracker

A fost o vreme când jocurile video au fost considerate a fi ceva doar pentru copii, dar în ziua de azi jocuri ca Blizzard’s World of Warcraft, StarCraft și multe altele au câștigat popularitate din ce în ce mai mare în toate generațiile de gamers. Sunt organizate chiar turnee cu premii substanțiale atât pentru jucătorii profesioniști cât și pentru cei ocazionali. Desigur, este destul de dificil să ținem o evidență a datelor aparițiilor acestor jocuri cât și ultimele știri sau noutăți relaționate cu acestea.

Dacă sunteți împătimiții acestui gen atunci aveți la dispoziție GameTracker, o aplicație pe care o puteți obține din Windows Store. Cu GameTracker aveți la dispoziție tot ce este nou în materie de jocuri, screenshot-uri, recenzii, știri, etc. Pentru instalarea aplicației tastăm Win+Q, selectăm Store și scriem în căsuța Search termenii “game tracker“:

Windows Store

La afișarea rezultatelor selectăm programul GameTracker apoi dăm click pe Install. În câteva secunde vom putea rula micul program pe care îl vom găsi în Modern UI. După lansare vom găsi o întreagă gamă de jocuri preferate, cele mai recente versiuni, jocuri care vor fi lansate în viitor.
Continuarea Urmărește-ți jocurile preferate cu GameTracker

Jocurile online: te distrezi sau, în funcție de unde joci, poți câștiga și niște bani…

Jocurile online au început să prindă amploare în ultima vreme și asta se datorează în mare parte adoptării lor de către marile site-uri de socializare, care, la sfârșit de an, atunci când trag linie și prezintă statisticile, au cam început să ne lase cu gura căscată când vine vorba de numărul orelor pe care utilizatorii lor le petrec conectați.

cazinouri online

Adică hai să fim serioși, cine naiba ar sta pe Facebook câteva ore pe zi doar pentru a vedea fotografii și comenta pe mai știu eu ce wall ?!? În schimb, majoritatea „prietenilor” noștri au ferme, triburi și alte „banalități”; știm asta din miile de invitații cu care ne bombardează minut de minut.
Continuarea Jocurile online: te distrezi sau, în funcție de unde joci, poți câștiga și niște bani…

Simulator de zbor / pilotaj avioane pentru calculator – Microsoft Flight

Microsoft Flight, succesorul de drept al Flight Simulator X (unul dintre cele mai bune simulatoare de zbor / pilotaj avioane pentru calculator), lansat de către Microsoft la începutul acestei luni, arată și se comportă chiar mai bine decât aș fi crezut!

Chiar dacă este vorba de un joc gratuit, acesta include pachete de conținut (DLC-uri) pe care le putem cumpăra dacă dorim să dispunem de mai multe aparate de zbor, precum și de noi zone de survolare.

Continuarea Simulator de zbor / pilotaj avioane pentru calculator – Microsoft Flight

Cum să obții o performanță mai bună pentru jocuri, fără a recurge la portofel…

Îți bagi tot șomajul în unitate, vinzi datoriile tot ce ai, amanetezi cățelul, pisica, purcelul, soacra (și alte animale de companie), și tot nu ești în pas cu „ultimul răget”… E imposibil să ții pasul cu cerințele de sistem ale jocurilor dacă nu ai o mătușă Tamara cu acțiuni la NVIDIA sau ATI

Dar din fericire pentru noi, muritorii de rând, de-a lungul timpului au fost create aplicații care ne ajută să mai prelungim puțin apogeul calculatorului nostru iar astăzi vom vorbi despre una dintre acestea și anume, Toolwiz GameBoost:

Toolwiz GgameBoost

Toolwiz GameBoost configurează sistemul astfel încât consumul de resurse avut de serviciile și procesele care nu sunt necesare executării jocurilor să fie redus considerabil pentru „a face loc” tuturor celor ce pot crește performanța jocului vizat și totodată îmbunătăți experiența de joc.
Continuarea Cum să obții o performanță mai bună pentru jocuri, fără a recurge la portofel…