Urmărește-ți jocurile preferate cu GameTracker

A fost o vreme când jocurile video au fost considerate a fi ceva doar pentru copii, dar în ziua de azi jocuri ca Blizzard’s World of Warcraft, StarCraft și multe altele au câștigat popularitate din ce în ce mai mare în toate generațiile de gamers. Sunt organizate chiar turnee cu premii substanțiale atât pentru jucătorii profesioniști cât și pentru cei ocazionali. Desigur, este destul de dificil să ținem o evidență a datelor aparițiilor acestor jocuri cât și ultimele știri sau noutăți relaționate cu acestea.

Dacă sunteți împătimiții acestui gen atunci aveți la dispoziție GameTracker, o aplicație pe care o puteți obține din Windows Store. Cu GameTracker aveți la dispoziție tot ce este nou în materie de jocuri, screenshot-uri, recenzii, știri, etc. Pentru instalarea aplicației tastăm Win+Q, selectăm Store și scriem în căsuța Search termenii “game tracker“:

Windows Store

La afișarea rezultatelor selectăm programul GameTracker apoi dăm click pe Install. În câteva secunde vom putea rula micul program pe care îl vom găsi în Modern UI. După lansare vom găsi o întreagă gamă de jocuri preferate, cele mai recente versiuni, jocuri care vor fi lansate în viitor.

Jocurile sunt împărțite pe categorii iar un click pe denumirea unuia dintre jocurile listate ne va duce pe propria-i pagină. De exemplu, dacă selectăm Upcoming games), vomvedea o listă cu toate jocurile care sunt pe cale de a fi lansate:

Upcoming games

Un click pe titlul unui joc ne va afișa informații despre data de lansare a jocului pentru fiecare platformă (Xbox 360PlayStation 3Wii U și PC). Dacă știm numele jocului și dorim o căutare personalizată, apelăm iar la tastele Win+Q pentru a lansa căutarea. După ce vom scrie numele respectivului joc ne vor fi afișate rezultatele ce conțin informațiile la zi despre el:

cautari informatii despre jocuri

Download GameTracker (link IE 10)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.