Simulator de zbor / pilotaj avioane pentru calculator – Microsoft Flight

Microsoft Flight, succesorul de drept al Flight Simulator X (unul dintre cele mai bune simulatoare de zbor / pilotaj avioane pentru calculator), lansat de către Microsoft la începutul acestei luni, arată și se comportă chiar mai bine decât aș fi crezut!

Chiar dacă este vorba de un joc gratuit, acesta include pachete de conținut (DLC-uri) pe care le putem cumpăra dacă dorim să dispunem de mai multe aparate de zbor, precum și de noi zone de survolare.

În cele aproape două săptămâni care au trecut de când l-am instalat, trebuie să recunosc, n-am reușit să mă abțin tentației de a-l deschide ori de câte ori aveam puțin timp liber! Îmi place mai ales datorită faptului că poate fi controlat foarte ușor cu mouse-ul și tastatura, spre diferență de Microsoft Flight Simulator (da, e vorba de alt joc), care pune accentul pe realismul tehnic și în consecință, fără un Joystick, îți vei aminti obligatoriu de toate neamurile celor care l-au inventat.

În plus, Microsoft Flight mi se pare mult mai distractiv și datorită tipurilor de misiuni gândite special pentru ca jucătorul, dacă îl putem numi așa, să se bucure din plin de experiența unui zbor fără ași face griji de aspectele tehnice, condițiile meteorologice și alți factori importanți probabil, într-o școală de formare a viitorilor piloți. Cu alte cuvinte, dacă vrei să zbori, zbori și punct!

 Download Microsoft Flight

11 Comentarii

  1. E misto jocul l-am jucat cand a aparut, dar e naspa ca dupa ce faci misiuni trebuie sa platesti ca sa iei tot Hawaii-ul. Totusi e misto ca poti sa joci in multiplayer.

  2. sall. cristian am si eu o problema,cand vreau sa intru pe programele calculatorului imi apare „explorador de windows deja de funcionar” si nu pot intra pe nici un program,de exemplu dak vreau sa intru pe panel de control la fel imi arata, din ce cauza poate sa imi arate asa?

  3. Da eu l am instalat dar problema e ca intru in jok dar nu stiu tastele si cum sa pornesc avionu desi am cautat in ” seting control ” si eu sunt pasionat in special de avioane de vanatoare sau bombardiere

    1. N-ai specificat nimic altceva în afară de cantitatea de memorie, așa că nu am de unde să știu dacă vei putea rula sau nu simulatorul. Încearcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.