Descarcă gratis Paragon Partition Manager 11 Personal SE – Giveaway

Cu Paragon Partition Manager putem crea, împărții, redimensiona sau copia partițiile calculatorului nostru, indiferent dacă au fost create cu Windows, Linux ori Mac OS X. Cu alte cuvinte, un program care ne va prinde foarte bine dacă lucrăm cu mai mult de patru partiții; situații în care managerul de discuri integrat în sistemul de operare nu ne va fi de nici un ajutor.

paragon partition manager gratis

Pentru a obține gratis o licență a Paragon Partition Manager trebuie să ne facem cont pe site-ul oficial al companiei Paragon Software.

program redimensionat partitii

Installer-ul programului îl vom obține de pe pagina de giveaway a downloadcrew.com. Grabiți-vă!

10 Comentarii

    1. Din câte știu eu nu se poate, însă pentru scopul în care a fost creat nu prea văd ce sens ar avea să ofere posibilitatea asta…

  1. Poate pentru altii o fi bun, nu stiu. L-am incercat si imi arata pe hdd un spatiu liber, nealocat de 176GB. De unde Doamne, asa ceva? Ce n-asi da sa mai am 176GB liberi!? Raman cu Acronis DD. Si Easeus este bun, aproape identic cu Acronis. Un soft de partitionare gratis si la fel de bun cu Acronis si Easeus, este Minitool Partition Wizard, il recomand cu incredere.

  2. Salut ! Dupa ce am instalat programa mi-au disparut toate discurile locale a ramas doar acela in care e instalat windows-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.