Jocurile online: te distrezi sau, în funcție de unde joci, poți câștiga și niște bani…

Jocurile online au început să prindă amploare în ultima vreme și asta se datorează în mare parte adoptării lor de către marile site-uri de socializare, care, la sfârșit de an, atunci când trag linie și prezintă statisticile, au cam început să ne lase cu gura căscată când vine vorba de numărul orelor pe care utilizatorii lor le petrec conectați.

cazinouri online

Adică hai să fim serioși, cine naiba ar sta pe Facebook câteva ore pe zi doar pentru a vedea fotografii și comenta pe mai știu eu ce wall ?!? În schimb, majoritatea „prietenilor” noștri au ferme, triburi și alte „banalități”; știm asta din miile de invitații cu care ne bombardează minut de minut.

Dar fenomenul nu este nou și pe zi ce trece vedem chiar cazinouri ce s-au înființat direct online, partycasino.com, pentru a da exemplu principalul meu favorit, dar mai sunt și altele și mi se pare normal să se întâmple asta fiindcă cererea e mare și loc este pentru toată lumea.

Cu alte cuvinte, în momentul în care începi să te maturizezi și îți dai seama că te-ai cam săturat să protejezi rațe de ursul care le mănâncă ouăle, ai oricând posibilitatea să treci la nivelul superior și să-ți încerci norocul din confortul casei tale jucând bingo, păcănele, și alte jocuri de acest gen, pe bani; asta doar așa, ca să nu mai treci strada până la sala de jocuri și să fi nevoit să suporți suporți nervii și fumul de țigară al loserilor ce-și fac veacul pe-acolo.

Revenind la subiect, jocuri online sunt și vor fi mereu pentru toate gusturile și mai mult de atât, pare că au un viitor foarte promițător, iar asta v-o spune unul care pierde în medie cam două ore pe zi jucând biliard online!

Voi unde vă jucați și ce jocuri preferați ?!?

3 Comentarii

  1. Eu nu joc jocuri de nici un fel înafară de cele din seria Call of Duty, pe care le joc atunci când apar că să le termin apoi nu îl mai joc deloc. Nu sunt pasionat de jocuri!

  2. Am jucat un an și jumătate „Triburile”. Acum ma bucur ca am scăpat de el:P
    Pierdeam cate 6-7 ore din zi plus 3-4 din noapte(nu aveam job pe vremea aia)pentru a-mi satisface nevoia de joc.Am devenit ‘relativ’ ușor dependenta de joc însă am reușit sa renunț;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.