Încă un program gratuit de optimizare: Cloud System Booster

Am vorbit până acum despre foarte multe programe de optimizare a calculatorului și din câte se pare vom continua să o facem atât timp cât sistemele de operare Windows vor continua să piardă performanță progresiv, pe durata utilizării lor. În cazul de față, protagonistul va fi Cloud System Booster, un utilitar care ne ajută să revitalizăm Windows-ul gratuit, în doar câteva minute.

Program de optimizare: Cloud System Booster

Cloud System Booster curăță sistemul de fișiere inutile și le repară pe cele corupte, pune la punct regiștrii, elimină istoricul ultimelor aplicații utilizate, a ultimelor fișiere accesate și a acțiunilor realizate. Pe lângă toate astea, programul ne ajută să optimizăm Windows-ul dezactivând serviciile neutilizate și aplicațiile ce pornesc odată cu acesta, reîmprospătând memoria RAM și adaptând anumiți parametri ai săi la configurația și resursele PC în care este utilizat.

Optimizare PC cu Cloud System Booster

Dat fiind că îl folosesc de doar câteva zile, e oarecum devreme pentru a mă pronunța referitor la rezultatele obținute în urma folosiri sale, în schimb, din ceea ce am putut observa și experimenta până acum, programul promite și dacă va continua să facă lucrurile la fel de bine, cred că vom fi martorii unui nou hit în sectorul soluțiilor de optimizare.

Download Cloud System Booster

5 Comentarii

  1. Si programele astea de optimizare apar ca ciupercile dupa ploaie.Toate se vor a fii diferite dar in principiu fac acelasi lucru.

  2. Eu am ales multe pana acum .Instalare si dezinstalare…
    Rezultatele sunt bune (Crystal Disk Info imi zice ca acum am maxim 35 temperatura;Mai demult aveam chiar si 50…)
    Este posibil sa o incurc…Adica sa se stearga,repara ceva important(Stiu ca e posibil,dar si ceva important?)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.