Program pentru comprimarea fișierelor PDF

Dacă metoda ta de a trimite documente în format PDF este prin email, sau orice altă sursă care folosește internetul, este important ca fișierele să aibă o dimensiune mică. Scopul aplicațiilor de tip comprimare este reducerea dimensiunii unui fișier fără pierderea calității.

Un astfel de program este PDF Compressor, care poate micșora simultan dimensiunea mai multor fișiere de tip PDF. Un avantaj al acestei aplicații este faptul ca poate fi folosită nu doar pe computer, ci și pe o tabletă cu sistem de operare Windows 8.

pdf1

Interfața programului permite utilizatorilor să adauge fișierele de tip PDF foarte ușor. Tot ce trebuie să faceți este să mutați documentul în fereastra principala a aplicației sau să folosiți opțiunea Add files. După ce le adăugați veți vedea numele, statusul, dimensiunea, noua dimensiune, formatul și numele complet.

După ce selectați fișierele pe care doriți să le compresați, trebuie să selectați opțiunea Start Compression și aveți de ales dacă doriți să modificați toate fișierele, doar pe cele selectate sau pe cele care nu au reușit.

pdf2

După ce procesul este complet, statusul fișierelor modificate se va schimba în OK și vor fi completate și rubricile care arată dimensiunea nouă sau locația documentului. De obicei acestea sunt salvate într-un folder în My Documents având numele PDF Compressor.

pdf3

PDF Compressor poate fi utilizat pe toate sistemele Windows actuale și este foarte folositor pentru documentele care au dimensiuni foarte mari.

Download

Office

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.