Program pentru navigarea pe file (tabs) în Windows Explorer

Este surprinzător faptul că Windows nu a modificat organizarea folderelor și fișierelor de câțiva ani. Chiar dacă Windows 8 are navigare mai bună, sistemul de bază rămâne același. De exemplu, Windows Explorer nu oferă posibilitatea de a deschide mai multe foldere prin utilizarea tab-urilor. BrightExplorer adaugă tab-uri în Windows Explorer, astfel încât navigarea printre foldere este mult mai ușoară. După instalarea programului, va apărea o fereastră care vă cere un username și o parola. NU trebuie să introduceți nimic ci trebuie doar să dați click pe opțiunea Skip.

brightc1

Imediat după ce faceți acest pas, programul va transforma sistemul dumneavoastră și va organiza folderele și fișierele în tab-uri. Bara de tab-uri va apărea separat de restul opțiunilor deja incluse de sistemul de operare Windows și va oferi acces la toate fișierele mult mai ușor.

Programul vă oferă posibilitatea să deschideți un folder separat, prin mutarea tab-ului respectiv oriunde pe desktop. Mai mult decât atât, prezintă și un semn de carte, în care puteți muta toate folderele preferate (cele mai accesate) pentru acces rapid.

brighte2

BrightExplorer folosește o interfață modernă care vă va ajuta să vă organizați folderele mult mai bine. Aplicația este disponibilă pentru sistemele de operare Windows.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.