Cum vezi parolele ascunse de stelute | asterisk ?

Unul din trucurile mele favorite este cel pe care am sa-l descriu in continuare in acest articol si cu aplicarea caruia, puteti vedea parolele de login ascunse de stelute. Trucul este aplicabil oricarui browser.

Truc: Vezi parolele ascunse de stelute | asterisk.

Pentru a vedea parolele salvate in browser, taraste cu mouse-ul scriptul „passwd” de mai jos, in bara browserului:

passwd

Intri pe site-ul unde parola de login a fost salvata, si inainte de a te loga, apesi pe scriptul din bara:

1-Cum-aflu-parola-ascunsa-de-steluteAvand numele de utilizator amintit si cand in campul parolei stelutele au aparut, apesi pe scriptul din browser pentru a putea vedea parola:

2a-Vezi-parola-ascunsa-de-asterix-steluteDeoarece cred ca acest truc ti-a fost de ajutor, profit de ocazie pentru a-ti aminti ca poti primi cele mai noi trucuri, sfaturi si programe recomandate pe programecalculator.ro direct pe email, prin newsletter-ul gratuit al blogului. Pentru a te abona gratis, fa click aici, in fereastra ce se va deschide scrii adresa ta de email. Vei primi un mesaj nou, cu un link pe care va trebui sa apesi pentru a confirma ca adresa de email este a ta. Incepand din acel moment, nu vei mai pierde nici un articol, si nu va mai trebuii sa intrii periodic pentru a citi articolele ce nu te intereseaza, cautand ceva de interes !!!

17 Comentarii

  1. ce tare ar fi daca chiar ar merge:)) doar ca nu merge..am incercat pe travian.ro si spune in spaniola cred parola este **** si nu o arata :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.