Cunoaste piesele calculatorului

Dacă deții un calculator, fie că ești un utilizator începător sau avansat, cred că ar trebui să cunoști toate componentele și performanțele sale. Poți face acest lucru fără să demontezi unitatea, folosind diverse programe care după scanare, afișează o listă completă a componentelor sale.

Cunoaste piesele calculatorului cu AIDA32

AIDA32 este un asemenea program, nu necesită instalare fiind portabil, foarte util în astfel de cazuri. Programul extrage informații detaliate ale componentelor, afișându-le pe ecran, oferind posibilitatea salvării lor în format HTML, CSV sau XML.

Interfața sa este simplă, intuitivă, conținând panoul de navigare cu toate componentele. La selectarea uneia, în partea dreaptă veți avea toate informațiile detaliate despre respectiva componentă.

Secțiunea Report din bara de meniu, oferă asistență (Report Wizard) în crearea unui raport amănunțit, care ulterior poate fi trimis prin e-mail, salvat, sau printat.

AIDA32 Raport

O caracteristică foarte utilă, destinată și recomandată cunoscătorilor, este posibilitatea de a executa o testare (benchmark) a hard disk-ului, monitorului sau a rețelei network. Aceste opțiuni le veți găsi tot în bara de meniu, Plugin. Vă recomand ca înainte de executarea unui test, să citiți cu mare atenție specificațiile dezvoltatorului.

AIDA32 Benchmark

AIDA32 în versiunea gratuită, Personal System Information, este mai mult decât suficient pentru utilizatorul casnic. Programul mai dispune de alte două versiuni, însă comerciale, destinate tehnicienilor IT.

Download AIDA32

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.