Modifica meniul de start al Windows-ului

Cu ajutorul acestei aplicatii poti modifica meniul de start al sistemului de operare Windows, indiferend de versiunea acestuia; spun asta, deoarece programul prezentat in continuare este compatibil cu Windows 2000, XP, Vista si Windows 7. Pare interesant, nu?!? Daca iti mai spun si ca este gratuit si ca iti usureaza accesul spre diversele functii importante ale sistemului perativ precum si spre programele de care niciodata nu te desparti, nu cred ca vei putea rezista tentatie si te vei numara printre acele persoane care se bucura de avantajele oferite de acesta.1-Schimba aspectul meniului de start al Windows-ului

Programul este gratuit si ruleaza perfect fara sa abuzeze de resursele calculatorului tau. A fost creat de catre Denys Nazarenko, si poate fi descarcat de pe site-ul oficial pe care il poti accesa folosind link-ul situat la sfarsitul articolului.

De moment, programul este disponibil doar in limba engleza, insa asta nu te impiedica in incercarea ta de a modifica aspectul meniului de star deoarece este foarte usor de instalat si configurat dupa bunul plac, in functie de necesitati.

Download Start Menu 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.