Curata urmele din toate browserele web cu un singur click

Ori de cate ori folosesc un calculator strain, pentru a-mi verifica contul de email ori pentru a intra pe Messenger, am grija sa sterg toate datele stocate automat de browserul web —asa-s eu, mai paranoic de felul meu— la parasirea calculatorului. De altfel, si in calculatorul personal sterg aceste date, e drept, cu CCleaner, la realizarea curatarilor periodice.

Browser Cleaner este o aplicatie gratuita compatibila cu toate versiunile sistemelor de operare Windows, a carei misiune consta in curatarea tuturor browserelor web, a aplicatiilor P2P si a clientilor de mesagerie instant din calculator:

Browser Cleaner

Browser Cleaner „ne scapa” de cookies, cache, istoric, sesiuni, parole salvate si de istoricul descarcarilor a Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome, Safari, Avant Browser si Flock, precum si de arhivele programelor instant messaging  (ex: MSN Messenger, Yahoo! Messenger).

Deoarece Browser Cleaner curata si fisierele temporare ale sistemului de operare precum si cele create de aplicatiile tip P2P (ex: eMule, Ares, µTorrent), sunt de parere ca numele cu care a fost botezat nu i se prea potriveste „ca o manusa” (lista completa cu item-urile pe care le curata).

Chiar nu stiu ce ar mai fi de spus… oricum, e prezent aici deoarece pe langa faptul ca este foarte util, dispune de o versiune portabila si in consecinta poate fi mentinut in orice moment, in stick-ul folosit ca breloc de care nu ne despartim niciodata.

Si ca tot veni vorba, voi ce aplicatii portabile folositi pentru a va sterge urmele din calculatoarele pe care le folositi ocazional ??

 Download Browser Cleaner

4 Comentarii

  1. Pe MajorGeeks sunt programe de curăţare câte vrei.Ai de unde alege ce se potriveşte cu computerul,adică să funcţioneze nu să fie doar decorativ prin computer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.