Fa-ti un LiveCD cu Windows 7 pe placul tau

Daca dispui de un LiveCD, in momentul in care Windows-ul nu porneste esti salvat ! Si nu, nu vorbesc de sansele pe care le ai sa repari un sistem de operare afectat de virusi ! Avand un LiveCD poti extrage din calculator toate datele, fotografiile, muzica si filmele tale, fara a fi nevoit sa conectezi Hard Disk-ul la un alt PC inainte de formatare.

Program de facut LiveCD cu Windows-7

WinBuilder te ajuta sa creezi un LiveCD personalizat al sistemului de operare Windows 7. Cu alte cuvinte, Windows-ul de pe LiveCD va dispune doar de aplicatiile de care tu insuti consideri ca poti avea nevoie —spre diferenta de LiveCD-urile pe care le poti descarca de pe Internet— in cazuri extreme precum cel amintit la inceputul articolului.

WinBuilder dispune de toate scripturile si fisierele de care ai nevoie pentru a crea un LiveCD ori un Live-USB cu sistemul de operare Windows 7 in doar cateva minute si chiar daca procesul nu este unul foarte complicat, am creat pe nib.ro un tutorial ilustrat in care explic pas cu pas realizarea completa a procesului, asta in cazul in care intampinati probleme la realizarea LiveCD-ului pe cont propriu.

Download WinBuilder | Tutorial: Cum se face un LiveCD cu Windows 7

5 Comentarii

  1. Sall Cristian am o intrebare te rog , uneori cand bag dvd in unitatea optica nu-mi citeste discul si imi spune ceva de genul drag and drop daca nu ma insel , ai idee despre ce este vb … sau te-ai intalnit cu pr asta vre-odata ?!

  2. Salut. Am incercat sa fac un live cd de xp cu Winbuilder dar dupa ce urmez corect toti pasii si programul termina procesarea nu gasesc nici o imagine iso in folderul precizat. Va rog sa-mi spuneti ce se poate face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.