Static 2.0: tema superba pentru Windows 7

Static a fost, inca de la prima sa versiune, una din temele mele favorite pentru Windows 7 si asta se intampla, probabil, din cauza ca pentru realizarea ei, snipes2, creatorul sau, s-a inspirat din aspectul vizual al Windows Phone 7. Nu e de mirare ca s-a intamplat acest lucru ! Foarte multe persoane sunt de parere ca Metro —tema generala a WP7— este cea mai buna tema realizata vreodata de Microsoft.

Tema Static 2.0 pentru Windows 7

Tema Static 2.0 poate fi aplicata doar pe sistemul de operare Windows 7. Cat despre instalarea ei nu va faceti griji ! In fisierul zip ce o contine gasiti si instructiunii complete de instalare —logic, in limba engleza— care, daca sunt urmate cu atentie, va vor ajuta sa duceti instalarea la bun sfarsit fara incidente.

Pentru a descarca tema Static 2.0 pentru Windows 7 faceti click aici. Mai multe teme pentru Windows 7 gasiti aici si aici.

7 Comentarii

  1. Ar fi chiar foarte bine daca ar fi si un tutorial de instalare a temei. Pentru cineva care nu a instalat o astfel de tema in viata lui (adica eu) este foarte derutant sa ai zeci de fisiere ciudate in pachetul ala si trebuie sa faci ceva cu fiecare fisier. Putin ajutor nu ar strica. Ma refer la un filmulet sau niste imagini print screen care arata cum se instaleaza tema.
    Da stiu, sunt tutoriale pe net despre asa ceva da la tema asta mi se pare mult prea complicat si nici nu imi merge sa schimb explorer-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.