Licenta [serial] TuneUp Utilities gratis !!!

StefaMedia.ro este —si o spun cu mandrie— unul din putinele bloguri din Romania pe care le urmaresc si la care sunt abonat. Ce legatura are asta cu articolul ?!? Pai are ! Are legatura fiindca de promotia prin care puteti obtine gratuit o licenta pentru TuneUp Utilities, am aflat de pe acest blog —e drept, cu cateva zile in urma, insa pana acum n-am avut timp sa scriu articolul— mai sigur, din articolul acesta.

Cum poti obtine gratis un serial pentru TuneUp Utilities


Serial gratuit pentru TuneUp Utilities

Licenta pe care o puteti obtine prin intermediul promotiei Computershoper, daca  veti completa formularul de aici utilizand date de contact reale (adresa de email), este pentru versiunea 2010 a cunoscutului soft de mentenanta si optimizare Windows.

Nu cred ca exista persoane care sa nu fi auzit de TuneUp insa, in cazul in care exista, gasiti aici mai mult detalii despre acest soft.

Link | Obtine Licenta Gratis

15 Comentarii

  1. Sall Cristian daca nu ma insel de la tine am descarcat un mic soft ” P2P-FILTER ” este un soft care deschide programe tv …sopcastu vlc … etc etc … fara sa instalez player-ele respective acel p2p-filter deschide el direct dar nu-l mai gasesc imi poti da un pont ceva unde-l gasesc

  2. Sall Cristian ti-am trimis 2 messaje dar nu stiu de ce nu au aparut … am o intrebare te rog daca am hide-ip activat … imi poate intra careva in pc ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.