Formateaza calculatorul fara sa pierzi programele si configuratia actuala

Din cauza unor probleme —curiosii au detalii aici— nu prea am fost activ pe blog in ultimele zile insa… Important e ca am revenit; si mai important e ca nu vin cu mana goala ! Vin cu o noua propunere cu care sper sa ma pot revansa…

PickMeApp, programul despre care voi vorbi in continuare, ne permite sa exportam programele si configuratia sistemului inainte de a-l reinstala. In acest fel, dupa reinstalarea Windows-ului putem restaura aplicatiile si nu vom mai fi nevoiti sa realizam costisitoarele procese de instalare pentru fiecare program in parte.

Muta programele inainte de a formata

Programul promite foarte mult. Totusi, migrarea aplicatiilor mi se pare o solutie interesanta doar in cazul in care ne grabim foarte tare si nu formatam din cauza ca sistemul este infectat cu virusi.

PickMeApp este de moment gratuit —pentru a descarca programul trebuie sa te inregistrezi— insa cred ca atunci cand va dispune de versiune finala, lucrurile vor sta altfel. Ramane de vazut. De altfel nu e nici  primul nici ultimul, am vazut asta si in cazul aplicatiei care ne permite sa grupam programele accesibile de pe Taskbar pe categorii.

Download PickMeApp

9 Comentarii

    1. Functioneaza sigur, l-am testat inainte de a posta articolul. De altfel toate programele prezentate pe blog le-am instalat inainte (logic, intr-un pc virtual ca sa nu-mi fac Windows-ul praf).

  1. as vrea si eu sa resetez calculatorul pina sa am net-ul mergea bine dar acum nu stiu ce are.multi mi-au spus ca trebuie resetat dar problema ca eu u stiu.nu m-a interesat si acum ca nu mai merge cum mergea nici nu ii mai dau drumul.

    1. Să-l formatezi probabil, nu să-l resetezi… Dar formatarea e suficient de complicată încât să nu ma pot încumeta să-ți recomand să o realizezi pe cont propriu având în vedere că ai face asta pentru prima dată. Nu cunoști pe cineva care să te ajute să rezolvi problema ?!? Cineva care se pricepe la reparat pc-uri ?!?

  2. nu-i fiabil programul,nu-l recomand.De ce??Pt ca verificat pe XP nu imi aduce programele dorite, multa reclama pt nimic!Sincerrr pt nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.