Deschide rezultatele cautarilor in Google intr-un tab nou / fila noua

Poti deschide rezultatele cautarilor, in Google, intr-un tab nou daca folosesti Firefox, daca —la fel ca si mine— realizezi cautari folosind caseta integrata in acesta si bineinteles, daca instalezi suplimentul (add-on-ul) despre care iti voi vorbi in continuare.

1-deschide_rezultatele_cautarilor_intr_un_nou_tabFirefox, fara nici un fel de indoiala, este unul dintre cele mai bune Internet Browsere ale momentului. Insa aceasta reputatie aproape impecabila nu si-ar fi castigat-o fara ajutorul primit de la acei programatori, ce au creat suplimente care sa le permita utilizatorilor sai adaugarea de noi functii in scopul adaptarii lui, la necesitatile fiecaruia in parte.

Tab Search este un supliment pentru Firefox care permite afisarea intr-un tab nou a rezultatelor cautarilor realizate prin casuta de cautare a acestui Internet Browser.

Cum functioneaza ? E foarte simplu. Instalam suplimentul de aici, repornim Firefox-ul, scriem cuvintele de cautare in casuta destinata acestei actiuni si in loc sa apasam tasta Enter —ca de obicei— vom apasa combinatia Ctrl+Enter. Rezultatele, asa cum v-am spus mai devreme, vor fi afisate intr-o fila noua.

Link | Tab Search

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.