Office 365: Office online pentru firme

Office 365

Ieri a fost ziua cea mare: Microsoft a lansat oficial Office 365 —si— in Romania. Destinat sa concureze cu Google Apps si alte servicii asemanatoare care sfideaza aplicatiile native traditionale, Office 365 are ca public tinta firmele medii si intreprinderile:

Avem o varietate de planuri care îndeplinesc cerințele firmelor de dimensiuni medii și ale întreprinderilor. Cu prețuri între € 9,00 și € 25,50 utilizator/lună, fiecare plan are aceeași garanție de timp de funcționare de 99,9% și include nivelul de securitate și de asistență pe care le așteptați de la Microsoft.


De altfel, Office 365 se imparte in doua mari versiuni:

Prima este dedicata firmelor mici si costa 5,25 €/luna de utilizator. Aceasta include 25 GB de spatiu online de stocare si spre diferenta de celelalte solutii, nu permite contractarea Microsoft Office Professional Plus; aplicatia traditionala, ce poate fi instalata pentru a se utiliza, atunci cand nu se dispune de conexiune la Internet.

Versiunea pentru intreprinderi a Office 365 are planuri de preturi putin mai complicate, care pornesc de la 9 € /luna/utilizator, ce pot creste in functie de caracteristici. De exemplu, pentru vizualizarea documentelor cu Office Web Apps vom plati 14,25 €; daca dorim publicarea bazei de date cu SharePoint Online, pretul creste la 22,75. Pachetul complet care include si comunicare voce, costa 25,50 € de utilizator, lunar.

Studentii beneficiaza preturi speciale ale caror detalii nu au fost facute publice.

Ca de obicei, preturile sunt aceleasi indiferent de tara, si tot ca de obicei, piperate bine; logic, asta din punctul meu de vedere…

Sunt sigur ca intelegeti de ce tuturor celor ce au suficient cu Google Docs le recomand sa ignore acest produs revolutionar lansat de Microsoft.

Website: Office 365

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.